Super League 2: Σπουδαίο διπλό ο Διαγόρας, 0-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Σπουδαίο διπλό ο Διαγόρας, 0-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γκολ του Γεωργίου χάρισε τη νίκη στους Ροδίτες

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε ο Διαγόρας από τη Λάρισα, επικρατώντας 0-1 του Απόλλωνα στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί από το πρώτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Γιάννη Μάγγου δυσκολευόταν να βρει ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ροδίτες πήραν το προβάδισμα στο 65’, όταν από τη σέντρα του Αλάεθ, ο Γεωργίου με προβολή πέτυχε το 0-1.

77’ σε αντεπίθεση ο Διαγόρας έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, με πλασέ, αρχικά, του Αυγενικού και εν συνεχεία σουτ του Αλάεθ.

Ο Απόλλων Λάρισας είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασιάδη στο 79’, όταν μετά από πλάγιο άουτ του Μόρα, ο διεθνής φορ έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και μπλόκαρε σταθερά ο Τσέλιος.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπαστιάνος εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Νύκταρης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σανδραβέλης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Με αυτή τη νίκη (0-1), ο Διαγόρας ανέβηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να μετρά μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας για δεύτερη σερί αγωνιστική ηττήθηκε, ενώ μετρά μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Τάλισον, Μόρας, Γκόλιας (80’ Νύκταρης), Καρρίκι, Σκούπρα, Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος), Μπάλλας (70’ Τασιούλης), Χατζής, Αθανασιάδης, Λίταινας (64’ Γκουντρουμπής), Μπαλογιάννης (70’ Μπάμπης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Σελινιωτάκης, Ρουγκάλας, Ντορίβα (73’ Αθανασίου), Αλάεθ (90' Δημήτρουλας), Μασούρας, Μπαστακός (78’ Μανωλάκης), Λινάρδος (73’ Αυγενικού), Γεωργίου (90' Θεοδωράκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News