Ανοιχτοί «λογαριασμοί»: Ισοπαλία (2-2) για ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτοί «λογαριασμοί»: Ισοπαλία (2-2) για ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελαφρύ προβάδισμα για την ομάδα του Περιστερίου

Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, που σήμερα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στους «Ζωσιμάδες».

Η ομάδα του Κάναντι φαίνεται να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ, όμως το ζευγάρι παραμένει αμφίρροπο.

Μόλις στο 6' της αναμέτρησης ο Ατρόμητος προειδοποίησε την άμυνα του ΠΑΣ, με τον Ούμπιδες να εκτελεί απευθείας κόρνερ και την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. Αυτό που δεν έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο έκτο λεπτό, το πέτυχαν στο 24' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ: ο Σάλομον εκτέλεσε και ο Στρούγγης σκόραρε με κεφαλιά, γράφοντας το 1-0.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν από το σημείο του πέναλτι στο 33': ο Χρήστος Ελευθεριάδης κέρδισε το πέναλτι από τον Μουνίθ, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1. Η χαρά του ΠΑΣ ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 44' ο Ατρόμητος ξαναπήρε το προβάδισμα με γκολ... καρμπόν με το πρώτο, αλλά από την άλλη πλευρά: ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ εξαιρετικά ακόμη μια φορά, ο έτερος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Γούτας, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς κάποια σημαντική φάση εκατέρωθεν μέχρι το 68ο λεπτό, όταν και ήρθε η ισοφάριση για τα Γιάννινα: σκόρερ ο Λεό με σουτ μέσα απ΄ την περιοχή έπειτα από εκπληκτική ασίστ-τακουνάκι του Ελευθεριάδη (2-2).

Στο 82' μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά ο Γούτας έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Λεό, ο οποίος είχε εξουδετερώσει τον Μανδά.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να μείνει 2-2 και τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς (46' Καρτάλης), Παντελάκης, Κάργας, Νάουμετς (69' Μιλιντσιάνου), Λιάσος (85' Γροσδάνης), Λώλης, Ελευθεριάδης (80' Μπρένερ), Λεό (85' Δούμτσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Ούμπιδες (88' Οικονομίδης), Σάλομον, Χαρίσης (88' Νταβιώτης), Μουνίθ (72' Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72' Τριμμάτης), Μάτιτς (79' Μανούσος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News