Ποδόσφαιρο

“Ήξεις-αφίξεις» με τις αποφάσεις των λοιμωξιολόγων για το ποδόσφαιρο

Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση, αύριο στο τραπέζι το μέλλον FL και Γ’ Εθνικής

Ούτε σήμερα τελικά υπήρξαν νεότερα σχετικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου πέρα από την SL1 και την SL2 που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η φημολογούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων δεν πραγματοποιήθηκε και δόθηκε παράταση στην αγωνία καθώς λέγεται ότι στην αυριανή καθιερωμένη σύσκεψη της Παρασκευής μπορεί να υπάρξουν νεότερα.

Θυμίζουμε ότι έχουν κατατεθεί πρωτόκολλα τόσο για την Football League όσο και για την Γ’ Εθνική και την Α’ Εθνική Γυναικών και όλοι βρίσκονται σε αναμονή για να δοθεί το «πράσινο φως» για την έναρξη προπονήσεων αρχικά και στη συνέχεια εντός Φεβρουαρίου οι ομάδες να παίξουν αγώνες πρωταθλήματος.

Πάντως λόγω του ότι η Γ’ Εθνική και η Α’ Εθνική Γυναικών είναι πρωταθλήματα ερασιτεχνικού χαρακτήρα, υπάρχουν σενάρια ότι «παίζεται» ακόμα το αν θα εγκριθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ πιο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για την Football League που απαρτίζεται από επαγγελματίες αθλητές. Όπως και να έχει η αγωνία συνεχίζεται για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Αξίζει να τονίσουμε αναφορικά με τα τοπικά πρωταθλήματα ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα για επανέναρξη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια