Δεύτερη ισοπαλία για ΟΦΙ, 2-2 με ΑΕ Καραϊσκάκης

Ποδόσφαιρο
Δεύτερη ισοπαλία για ΟΦΙ, 2-2 με ΑΕ Καραϊσκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Ιεραπετρίτες και ισάριθμες ισοφάρισαν

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Super League 2 για τον ΟΦΙ με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Έτσι μετά το 1-1 στην πρεμιέρα με το Διαγόρα, οι Ιεραπετρίτες έμειναν και πάλι στην ισοπαλία στο «Βουζουνεράκειο» και δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους ιστορική νίκη στην Super League 2.

Ο ΟΦΙ δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο και ισάριθμες ισοφάρισε, με το 2-2 να διαμορφώνεται στο πρώτο 45λεπτο ενώ στην επανάληψη οι Αρτινοί ήταν εκείνοι που πλησίασαν περισσότερο στο γκολ της νίκης.

Το 0-1 έκανε στο 9’ o Δεινόπαπας μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΙ. Στο 30’ ο Γκίνη ανατράπηκε εντός περιοχής με τον ΟΦΙ να έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να την αξιοποιεί από τα έντεκα βήματα ο Ντάλα Κόστα για το 1-1.

Πολύ γρήγορα η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με γυριστό σουτ του Δούμτσιου στο 36’ αλλά και πάλι ο ΟΦΙ βρήκε γκολ ισοφάρισης. Στο 41’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεμονή και την πρώτη κεφαλιά του Σμίλτου, με δεύτερη κεφαλιά ο Γκίνη σκόραρε για το 2-2.

Στο β’ ημίχρονο αρχικά ο ΟΦΙ απείλησε με τον Καπία αλλά στη συνέχεια ο Δούμτσιος είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για την ΑΕ Καραϊσκάκης, χωρίς τελικά το ματς να ξεφύγει από την ισοπαλία…

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Πριόνας(62′ Βογιατζής), Μαουσέρο, Ζήσης(46′ Αρναούτογλου), Φουάσης(46′ Καπίας), Σμίλτος, Κόστα(72′ Γκούφα), Λεμονής, Κούστα, Γκίνη, Μπαράτα(62′ Καψάλης)

 ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλειος Αργυρίου): Σοϊλεμεζόγλου, Ντόννυ, Λόβριτς, Δερμιτζάκης(83′ Κορέλας), Γιαννιώτης, Παπανίκου, Γαλεάδης(55′ Μαραθωνίτης), Νταλακούρας(83′ Χατζηδίμπας), Δούμτσιος, Δεινόπαπας, Ταμπας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News