Τυμπάκι: Τα δώρα του Τίτου, ο «Κούρου» και ο «Σαβού»

Ποδόσφαιρο
Τυμπάκι: Τα δώρα του Τίτου, ο «Κούρου» και ο «Σαβού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ιστορία με άρωμα Μεσαράς

Ο Τίτος Κουτεντάκης έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια τα φτερά του και πετά στη Θεσσαλονίκη με εκείνα του ΠΑΟΚ…

Στο Τυμπάκι είναι υπερήφανοι για το δικό τους παιδί που είναι πλέον επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ο 17χρονος μέσος δεν ξεχνά ποτέ τα πρώτα του βήματα, την Ακαδημία του ΑΟΤ όπου έπαιξε ποδόσφαιρο για πρώτη φορά και από εκεί ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία.

Κάθε φορά που ο Τίτος βρίσκεται στο Τυμπάκι, το γήπεδο είναι πάντα ανοιχτό για εκείνον προκειμένου να προπονείται ενώ του παρέχεται κάθε διευκόλυνση από τον ΑΟΤ.

Έτσι έγινε και κατά την περίοδο των εορτών, όπου ο μέσος του ΠΑΟΚ πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στην οικογένειά του και το… γήπεδο.

Είναι γεγονός δεν πέρασε ούτε μία ημέρα που να μην πάει για προπόνηση, έχοντας πάντα δίπλα του το Νίκο Κουρουθιανάκη, τον αρχηγό του ΑΟΤ που αναλαμβάνει την προπονητική καθοδήγησή του κάθε φορά που βρίσκεται στο Τυμπάκι.

Λίγο πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ο Τίτος Κουτεντάκης φρόντισε να ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο την ακαδημία του ΑΟΤ και δώρισε μπάλες αλλά και ρουχισμό για τα παιδιά του Τυμπακίου, ενώ ο ΑΟΤ από την πλευρά του τον ευχαρίστησε για το όμορφο δώρο του….

Να τονίσουμε ακόμα ότι ο Τίτος είχε την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με το Μάνο Σαβουϊδάκη, τον ποδοσφαιριστή της Κ19 ΟΦΗ, με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά αφού υπήρξαν συμπαίκτες στη Μικτή Νέων ΕΠΣΗ.

Έτσι ο «Κούρου» είχε την ευκαιρία να αναλάβει στο γήπεδο το Τίτο και τον «Σαβού», ένα μεσαρίτικο δίδυμο γεμάτο ποιότητα, ταλέντο και μέλλον…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News