Μεγάλη μέρα η σημερινή για το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας...

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη μέρα η σημερινή για το ποδόσφαιρο της Ιεράπετρας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΙ θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας του σε επίπεδο Super League 2 φιλοξενώντας στις 14:45 στο Βουζουνεράκειο το Διαγόρα.

Μεγάλη είναι η σημερινή ημέρα για την Ιεράπετρα και τον ΟΦΙ, καθώς θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ιστορίας του σε επίπεδο Super League 2, φιλοξενώντας στις 14:45 στο Βουζουνεράκειο το Διαγόρα.

Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και οι παίκτες του περιμένουν με αισιοδοξία το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ενώ σε ανακοίνωσή της η ομάδα κάνει λόγο για το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα…

«Ναι ο ΟΦΙ στην Β’ Εθνική. Ναι ένα όνειρο 50 ετών γίνεται πραγματικότητα. Ναι καμαρώνουμε σαν γύφτικο σκεπάρνι. Ναι κάνουμε σαν επαρχιώτες στην Ομόνοια.

Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δεν έχουμε την ιστορία της Ξάνθης, του Ιωνικού, της Παναχαϊκής, της Δόξας Δράμας. Έχουμε ίσως το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Είμαστε από την μικρότερη πόλη (και με διαφορά) της κατηγορίας. Είμαστε από το πιο απομακρυσμένο σημείο της κατηγορίας.

Όμως έχουμε περισσότερο κόσμο από πολλές ομάδες μεγαλύτερων πόλεων. Έχουμε την περηφάνεια ότι είμαστε εδώ, στην SL2, μετά από αγώνες καθαρούς, στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας. Αυτές τις λίγες που έγιναν πολλές από την στήριξη του απίστευτου κόσμου μας.

Και έτσι θα συνεχίσουμε. Με τον κόσμο μας βέβαια, τον πιο σημαντικό μας παίκτη, δυστυχώς μακριά μας, λόγω της πανδημίας.

ΟΦΙ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ το Σάββατο στις 14.45 στο Βουζουνεράκειο σε μια ιστορική πρεμιέρα για τον ΟΦΙ.

Παικταράδες του ΟΦΙ πάμε για τη νίκη. Όλη η πόλη θα ήταν το Σάββατο στο Βουζουνεράκειο. Δεν πειράζει. Το Σάββατο όλη η πόλη θα ανασαίνει με τις ανάσες σας την ώρα του αγώνα. Δώστε τα όλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News