Super League 2: Η μέρα της...πολυπόθητης σέντρας έφτασε!

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Η μέρα της...πολυπόθητης σέντρας έφτασε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα αγωνίζεται ο ΟΦ Ιεράπετρας, αύριο ο Εργοτέλης, ενώ έχει αναβληθεί το παιχνίδι των Χανίων...

Μοιάζει σαν… ψέμα αλλά η ώρα για τη σέντρα στη Super League 2 είναι γεγονός! Μετά από 10 μήνες το πρωτάθλημα επιστρέφει και με έντονο μάλιστα κρητικό ενδιαφέρον.

Τα βλέμματα στρέφονται αύριο στο Παγκρήτιο εκεί όπου ο Εργοτέλης με ανυπομονησία, αισιοδοξία και υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό στις 14:00.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να μην μπορεί να υπολογίζει στους Σαρρή και Μπουρσέλη ενώ ο Κούατενγκ παρότι έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης, είναι δύσκολο να προλάβει το πρώτο ματς της χρονιάς. Σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο παιχνίδι, με το ραντεβού να έχει οριστεί για τις 10.30 το πρωί.

Ενόψει της αναμέτρησης του Παγκρητίου, ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε στο επίσημο κανάλι του Εργοτέλη:

"Εμάς ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Το ζητούμενο στο παιχνίδι είναι το πως θα προσαρμοστούμε γρήγορα μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους, για να διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ευελπιστούμε στα καλύτερα".

Για την επιστροφή της ομάδας, μετά από τόσο καιρό ανέφερε ότι "επιτέλους ξαναμπαίνουμε στην διαδικασία να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι. Το περιμέναμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτήν την αποχή. Θεωρούμε πως, ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια να παρουσιάσουν το μέγιστο που έχουν. Θα παρουσιάσουμε όμως ένα ικανοποιητικό πρόσωπο. Θα βρεθούμε σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει. Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω.

Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ρόστερ και η διαχείριση τους και θέλει προσοχή".

Ο εκ των αρχηγών Χρήστος Μπάτζιος, ανέφερε: "'Εχουμε πολύ καλή διάθεση και επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Ιωνικό, που είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Παρ’ ότι δεν μας υπολογίζει κανένας, ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάποια έκπληξη".

                                                      Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Το πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα με τρία ματς και ανάμεσα σε αυτά και τον ΟΦΙ να φιλοξενεί τον Διαγόρα και αύριο θα γίνουν άλλα δύο, ξεχωρίζοντας η μονομαχία Εργοτέλη-Ιωνικού στο Παγκρήτιο. Ως γνωστόν αναβλήθηκε το Χανιά-Δόξα Δράμας λόγω του θέματος που έχει η Δόξα με το πιστοποιητικό συμμετοχής, όπως αναβάλλεται και την Τετάρτη το Δόξα-Εργοτέλης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Super League 2:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας (14.45)

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Παναχαϊκή - Τρίκαλα (14.45 ΕΡΤ3)

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός (14.45)

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Χανιά - Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Εργοτέλης - Ιωνικός (14.00)

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη (14.45 ΕΡΤ3)

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News