Ποδόσφαιρο

Είδηση που προκαλεί συγκίνηση: Ιδρύθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος "Ευγένιος Γκέραρντ"

Η είδηση έγινε γνωστή από το αποψινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

Ένα όνειρο της οικογένειας αλλά και των ανθρώπων που αγαπούσαν τον Ευγένιο Γκέραρντ γίνεται πραγματικότητα!

Όπως αποκάλυψε το αποψινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV ιδρύθηκε αθλητικός σύλλογος με την ονομασία "Ευγένιος Γκέραρντ" με σκοπό την παραγωγή ποδοσφαιρικού πολιτισμού και βέβαια την παραγωγή ταλέντων.

Ο αθλητικός σύλλογος "Ευγένιος Γκέραρντ" θα εδρεύει στην Ελιά, το χωριό που επέλεξε ο αείμνηστος Ολλανδός σαν τελευταία του κατοικία και δέθηκε όσο λίγοι με τους ανθρώπους του...

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Ευγένιος Γκέραρντ" αναμένεται από την περίοδο 2021-2022 να συμμετέχει και στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Μετά την αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων ακολούθησε και η σχετική ανακοίνωση του νέου συλλόγου που αναφέρει:

"Το 1985 ήρθε στην Κρήτη ως προπονητής του ΟΦΗ και παρέμεινε μέχρι και το 2000, αποτελώντας τον μακροβιότερο τεχνικό της ιστορίας, που κάθισε στον πάγκο μιας ομάδας στην Α' Εθνική κατηγορία!!!
Βασικός πρωτεργάτης για να γραφτεί με "χρυσά" γράμματα η ιστορία του συλλόγου και να γίνει σύνθημα στα χείλη του φίλαθλου κόσμου.
Το όνομα του έγινε συνώνυμο με το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη που τόσο πολύ αγαπούσε. Δεν σταμάτησε ποτέ να δείχνει με λόγια και με πράξεις την αγάπη του για το νησί μας. Κρητικός δεν ήταν, είχε όμως τη φιλοξενία στο "αίμα" του και ζούσε την κάθε στιγμή, με περίσσια ευγένεια και τιμιότητα.
Ευγένιος Γκέραρντ, ο άνθρωπος που δε θα ξεχαστεί ποτέ από κανένα φίλαθλο, οποιασδήποτε ομάδας. Το όνομά του θα συνεχίσει να ακούγεται και να υπενθυμίζει στους μεγαλύτερους πόσα προσέφερε στον τόπο, αλλά και να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο για να γίνει ακόμα καλύτερο το ποδόσφαιρο μας.
Με μεγάλη συγκίνηση, δέος, αγάπη και σεβασμό στον Ευγένιο Γκέραρντ, ανακοινώνουμε ότι το όραμα που είχε για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, θα συνεχιστεί πλέον μέσα από το σωματείο «Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ» το οποίο εδρεύει στην Ελιά Πεδιάδος του Δήμου Χερσονήσου. Η Ελιά ήταν το χωριό που αγάπησε και κατοικούσε τα τελευταία χρόνια και εκεί θα "κατοικεί" για πάντα.
Στο άμεσο μέλλον, η ομάδα «Ευγένιος Γκέραρντ» θα μπορεί να λάβει μέρος, κανονικά στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου θα συμμετέχουν παιδιά από την υπάρχουσα ακαδημία GERARDS – PAPADAKIS SOCCER ACADEMY, που έχει ως έδρα το Παγκρήτιο στάδιο και την οποία ίδρυσαν τον Σεπτέμβριο του 2016, ο ίδιος ο Ευγένιος Γκέραρντ με τον Μανώλη Παπαδάκη.
Πλέον, τα παιδιά που ανήκουν στην ακαδημία θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης για ακόμα περισσότερα χρόνια και να υπάρχει καλύτερη ροή στη διαδικασία ανάπτυξης.
Με εκτίμηση,
Δ.Σ.
"Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ"

To έμβλημα του συλλόγου θα είναι αυτό που βλέπετε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια