Ποδόσφαιρο

SL2: Πιθανή η μη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ

Αποφασίστηκε ότι οι αγώνες κατάταξης θα γίνουν μόνο αν βγαίνει το πρόγραμμα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ στην Super League 2, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας Αρχής.

Μεταξύ των αποφάσεων που πάρθηκαν είναι ότι αν διαπιστωθεί ότι μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικές, οι εναπομείνασες ημερομηνίες μέχρι 19 Μαΐου δεν επαρκούν, τότε είναι πιθανό να μην γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί με την 22η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά τη σημερινή συνεδρίασή του:

Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ενωσης:

Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Τη διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει τη μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το Πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.

Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια