SL2: Κυριακή τελικά ο Εργοτέλης, Σάββατο Χανιά και ΟΦΙ

Ποδόσφαιρο
SL2: Κυριακή τελικά ο Εργοτέλης, Σάββατο Χανιά και ΟΦΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αγώνας Εργοτέλης-Ιωνικός άλλαξε ημέρα καθώς οι Νικαιώτες είχαν θέμα με τα εισιτήρια

Το πρωτάθλημα της Super League 2 επιτέλους ξεκινά και σήμερα έγινε γνωστό το πρόγραμμα της πρεμιέρας, με το... κυρίως πιάτο να σερβίρεται το Σάββατο (16/1), καθώς θα διεξαχθούν τα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια.

Το Εργοτέλης-Ιωνικός ήταν να γίνει το Σάββατο με τηλεοπτική μετάδοση αλλά τελικά μετατέθηκε για την Κυριακή και μάλιστα χωρίς TV. O αγώνας του Παγκρητίου άλλαξε ημέρα καθώς οι Νικαιώτες αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα εισιτήρια επιστροφής. Το Σάββατο θα παίξουν οι άλλες δύο κρητικές ομάδες με τα παιχνίδια ΟΦΙ-Διαγόρας στο Βουζουνεράκειο και Χανιά-Δόξα Δράμας στα Περιβόλια.

Τηλεοπτικά θα είναι τα ματς Παναχαϊκή - Τρίκαλα το Σάββατο και Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη την Κυριακή (17/1). Αναλυτικά:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης Άρτας - Λεβαδειακός (14.45, Αγίων Αναργύρων)

ΟΦ Ιεράπετρας - Διαγόρας (14.45, «Βουζουνεράκειο»)

Χανιά - Δόξα Δράμας (14.45, Γήπεδο Περιβολίων)

Παναχαϊκή - Τρίκαλα (14.45 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Εργοτέλης - Ιωνικός (14.00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Απόλλων Λάρισας - Ξάνθη (14.45 ΕΡΤ3, AEL FC Arena)

Εντωμεταξύ η Δόξα Δράμας πλέον είναι η μόνη ΠΑΕ της κατηγορίας χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά θα μπει στο πρωτάθλημα λόγω εκκρεμοδικίας.

Οι «μαυραετοί» έχουν προσφύγει κατά της ΕΕΑ στα διοικητικά δικαστήρια, στις 21 Ιανουαρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά η υπόθεση θα μείνει στον αέρα για αρκετό καιρό, αφού θα πρέπει όταν θα επιτρέπεται από τους υγειονομικούς περιορισμούς να υπάρξει επανεξέταση του φακέλου της ομάδας…

Παράλληλα, αυτή τη στιγμή δεν έχει διαβιβαστεί επισήμως έγγραφο στην Πειθαρχική Επιτροπή της SL2 για τις προβλεπόμενες ποινές και έτσι όλα είναι στον αέρα. Έτσι η Δόξα Δράμας ξεκινά να παίζει μπάλα και ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις ή αν θα αποβληθεί εν τέλει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News