ΟΦ Ιεράπετρας: Ο "κάπτεν" έδωσε το σύνθημα για την ιστορική χρονιά μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV

Ποδόσφαιρο
ΟΦ Ιεράπετρας: Ο "κάπτεν" έδωσε το σύνθημα για την ιστορική χρονιά μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γιώργος Σμίλτος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων και έστειλε αισιόδοξο μήνυμα στους πολυάριθμους φίλους της ομάδας του...

Ο ΟΦ Ιεράπετρας βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πρόκληση στην ιστορία του αλλά και στην ιστορία της πόλης. Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη Super League 2 (την πρώην Β΄Εθνική).

Στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε χθες ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Σμίλτος που μετά την περυσινή του παρουσία στη Football League συνεχίζει και στο ψηλότερο σκαλοπάτι μέσα στο 2021...

Ο κάπτεν του ΟΦΙ αναφέρθηκε αναλυτικά:

Για τη σέντρα της Super League 2: "Είμαστε σε μια ομάδα με ανοδική πορεία. Σε μια ιδιαίτερη χρονιά θα βρεθούμε στην κατηγορία αυτή. Έχουμε μια νέα ομάδα σε πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα έχουμε στόχο την παραμονή".

Για την απουσία του κόσμου: "Σίγουρα ένιωσα στην πρώτη μου χρονιά την δύναμη του κόσμου του ΟΦΙ. Έρχεται ιστορική χρονιά και θα είχαμε ένα συν με τον κόσμο μας. Σε μια χρονιά που οι έδρες δε θα έχουν πολύ κόσμο, για εμάς ο κόσμος μας θα έκανε τη διαφορά!"

Για την πρεμιέρα με τον Διαγόρα: "Θέλουμε να κάνουμε την καλή αρχή στο πρωτάθλημα στην έδρα μας και να δείξουμε που βρισκόμαστε. Να δώσουμε βάση στα πρώτα δυο ματς που είναι εντός, να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και να πατήσουμε καλύτερα!"

Για την επίτευξη του στόχου: "Η ομάδα μας, η διοίκηση, ο προπονητής και η πόλη έχουν τις προδιαγραφές και για την παραμονή και τη σταθεροποίηση στην κατηγορία"...

                                Το μήνυμα του ΟΦΙ στο Facebook

Χαρακτηριστικό όμως ήταν και το μήνυμα από πλευράς ΟΦ Ιεράπετρας στη σελίδα της ομάδας στο Facebook...

"Το σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου ξεκινάει τελικά η SL2. Το μάθαμε στην ενημέρωση για την πανδημία από τον κ.Χαρδαλιά

Σέντρα λοιπόν. Σέντρα λοιπόν για τον ΟΦΙ στην Β Εθνική. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς την ονειρευόμασταν αυτήν την πρεμιέρα του ΟΦΙ στην Β Εθνική. Κλείνουμε τα μάτια και σκεφτόμαστε πως θα ήταν την άλλη Κυριακή το Βουζουνεράκειο και μας πιάνει κατάθλιψη.

Ομως δεν πειράζει. Ο ΟΦΙ είναι εδώ , παρών στην SL2 2020-21 , η αύρα του κόσμου του θα είναι την Κυριακή στο Βουζουνεράκειο , και στον αγωνιστικό γολγοθά , Κυριακή -Τετάρτη -Κυριακή -Τετάρτη που μας περιμένει ο ΟΦΙ θα ανταποκριθεί με το παραπάνω.

Εχουμε μάθει να σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά στα δύσκολα. Μας γοητεύουν.

Πάμε ΟΦΑΡΑ για άλλο ένα καλό και νικηφόρο πρωτάθλημα. Το μέταλο το έχεις."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News