Σίμος: «Έρχεται καθοριστικό 20μερο για τους στόχους μας»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Έρχεται καθοριστικό 20μερο για τους στόχους μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ ευχαρίστησε για τις ευχές μετά την γέννηση των παιδιών του

Ο Γιώργος Σίμος έγινε πατέρας αυτή την εβδομάδα και μίλησε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο, ρωτήθηκε αρχικά για το ευτυχές γεγονός, με τον ίδιο να ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές, ενώ με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στον οργανισμό ΟΦΗ.

Αναλυτικά τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Την αξία της ζωής, την καταλαβαίνεις σε τέτοιες στιγμές. Είμαστε πανευτυχείς. Ευχαριστούμε το Θεό για αυτά τα δύο δώρα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, που μας έχει στείλει ευχές. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τη μαία μας. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ. Σε κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Τους ευχαριστούμε και εγώ και η σύζυγος μου».

Για την εικόνα του αγώνα υπογράμμισε: «Είχαμε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, νιώθω ότι είχαμε το κοντρόλ του αγώνα, αλλά σε εκείνο το σημείο ήρθε η αποβολή. Οι ποδοσφαιριστές ήταν αφοσιωμένοι, έδωσαν τα πάντα και πήραμε ένα βαθμό».

Σε ότι αφορά τους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο επισήμανε: «Έκλεισε μια εβδομάδα με τρεις δύσκολους αγώνες. Συνεχίσαμε να παίζουμε καλά. Οι παίκτες αγωνίζονται καλά. Θέλουμε αυτή την εβδομάδα να προπονηθούμε κατάλληλα, γιατί σε 20 μέρες ακολουθούν 7 αγώνες. Τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο, που θέλουμε να διακριθούμε. Θα κριθούν πολλά για τους στόχους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News