Η μεγάλη κοροϊδία στη Superleague 2

Ποδόσφαιρο
Η μεγάλη κοροϊδία στη Superleague 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η Ευρώπη από καιρό έχει όλα τα πρωταθλήματα ανοικτά, στην χώρα του "εδώ οι ειδικοί", παίζουν το εδώ παπάς εκεί παπάς...

  «Οι πολιτικοί είναι λίγο δύσκολο να πάρουν ευθύνη όταν υπάρχουν οι ειδικοί που μπορούν ν' αποφασίσουν. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε πολιτικό να αγνοήσει την απόφαση ή τη γνώμη των ειδικών. Αν υπάρξουν πολλά κρούσματα και θεωρηθεί υπεύθυνο το ποδόσφαιρο, δεν θα ήθελε κανείς να είναι στη θέση κάποιου και να πάρει την ευθύνη αυτή». (Γιώργος Τουτζάρης, πρόεδρος ΠΑΕ Εργοτέλης)

Λοιμωξιολόγοι με τον ίδιο «δοτό» ρόλο στις ακριβές επιτροπές, υπάρχουν σε κάθε χώρα της Ευρώπης, αλλά ακόμη και σε αυτές που εμφανίζουν περισσότερα κρούσματα, οι «μικρότερες» κατηγορίες πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, παίζουν μπάλα.

Γιατί; Ίσως, οι πολιτικοί και οι «ειδικοί» να έχουν περισσότερη ευθύνη για τις οικονομικές και άλλες καταστροφές που μπορούν να προκαλέσουν σε ανθρώπους και φορείς.

Εδώ; Αυτό που συμβαίνει με τη Σούπερ Λίγκ 2, είναι ακατανόητο. Δεν μπορεί σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες τα πρωταθλήματα να είναι ανοικτά και να διεξάγονται κανονικά και στην Ελλάδα να πηγαίνουν από τον Άννα στον Καϊάφα. Τους πέταξαν με ένα χαρτί (οι «ειδικοί» και οι «μεγάλοι» συνάδελφοι τους) έξω και από το κύπελο…

Υπάρχουν ευθύνες που είναι αρκετά σοβαρές, αλλά ποιος να τις αναζητήσει μέσα στο δαιδαλώδες τοπίο του κορωνοϊού;

Αν και ήταν ήδη αντιληπτό το φαινόμενο, η κίνηση του ΠΣΑΠ να φέρει στο φως τι γίνεται στην Ευρώπη ήταν εξαιρετική. Για να διερωτηθούμε πως στην Ουγγαρία, το αντίστοιχο πρωτάθλημα της "κλειδωμένης" δικής μας Σούπερλιγκ 2, είναι στην 21η αγωνιστική και στην Αγγλία στην 22η!

Όπως και η ανάρτηση του στο facebook: «Άλλο ένα ρεκόρ σπάει, άλλη μία μαύρη επέτειος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 300 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα χωρίς επίσημες υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League».

«Άλλο ένα ρεκόρ σπάει, άλλη μία μαύρη επέτειος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 300 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα χωρίς επίσημες υποχρεώσεις για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League».

-Να λάβουμε σοβαρά υπόψιν και την εκτίμηση ότι η Superleague1 πατρονάρει την μη έναρξη της «2» για να μην καμιά ομάδα από την χαρισματική κλάση της;

Μόλις που η ΕΠΟ ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Γ' Εθνικής στις προπονήσεις και… θα το στείλει για έγκριση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

-Αλλά δείτε στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την σαλατιέρα μέσα στην οποία η ΕΠΟ έκανε την κλήρωση της πρώτης φάσης του κυπέλλου. Έτσι κι αλλιώς σαλάτα τα έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πήγαινε ασορτί...

(Τί τους νοιάζει; Αυτοί που αποφασίζουν για αυτούς που πληρώνουν με μόχθο, πληρώνοντα καλά....)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News