Κύπελλο Ελλάδας: Με το Βόλο εκτός έδρας ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: Με το Βόλο εκτός έδρας ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της Super League έγινε η κλήρωση…

Με τη συμμετοχή των 14ων ομάδων της Super League πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο εξ αυτών να περνούν με τυχαία κλήρωση στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιπες 12 ομάδες δημιούργησαν έξι ζευγάρια, τα οποία θα παίξουν διπλούς αγώνες.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Βόλο. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι: Παναιτωλικός- Ολυμπιακός, ΑΕΚ- Απόλλων Σμύρνης, Άρης- Αστέρας Τρίπολης, Γιάννινα- Ατρόμητος, ΠΑΟΚ- ΑΕΛ. Χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση περνάνε Παναθηναϊκός και Λαμία. 

Στην κλήρωση δεν έλαβαν μέρος οι ομάδες της Super League 2 παρά την θετική εισήγηση των λοιμοξιολόγων αφού η ΕΠΟ δεν καλύφθηκε από την απόφαση τους.

Οι αγώνες του Κυπέλλου θα είναι διπλοί. Τα ματς της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου ενώ της δεύτερης στις 2-3-4 Φεβρουαρίου. Το ταξίδι του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου, όταν και είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Τάκης Αγραφιώτης ζήτησε από την Επιτροπή οι «ερυθρόλευκοι» και η ΑΕΚ να είναι οι δύο ομάδες που θα περνούσαν «bye» μιας και ήταν οι φιναλίστ του προηγούμενου θεσμού. Η πρόταση όμως προκάλεσε αντιδράσεις κι έτσι ο Τάκης Αγραφιώτης απέσυρε την πρότασή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News