Ποδόσφαιρο

Με τις ομάδες της Super League 2 η κλήρωση του Κυπέλλου

Αυτό εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι που δεν έδωσαν απάντηση για το πρωτάθλημα…


Για την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει η απάντηση των λοιμωξιολόγων για την έναρξη της SL 2, ωστόσο η επιτροπή εισηγήθηκε να συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση του Κυπέλλου, όπως αποκαλύπτει το SDNA.

Στα χέρια της Superleague 2 και της ΕΠΟ έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για το μέλλον της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Αναφορικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, απάντηση δεν δίνεται, ωστόσο η επιτροπή εισηγείται να συμμετάσχουν κανονικά στη σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απάντηση της επιτροπής:


«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super league 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση.

Ευχαριστώντας τα μέλη της Επιτροπής για την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής έληξε τη συνεδρίαση».

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το πρωτάθλημα

Την επόμενη εβδομάδα εν τω μεταξύ θα αποφασίσει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την έναρξη της Superleague 2, όπως δήλωσε ο Χαράλαμπος Γώγος.
Ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, μίλησε για την απόφαση αναφορικά με το μέλλον της δεύτερης κατηγορίας που αναμενόταν χθες (4/1) αλλά δεν δόθηκε τελικά, μεταθέτοντας τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Soccerplus: «Για τις προπονήσεις έχουμε πει “ΟΚ”. Για τους αγώνες θα δούμε τα κρούσματα. Προς το παρόν η λήψη απόφασης έχει πάρει παράταση. Θα αποφασίσουμε την παραπάνω εβδομάδα».

Την Τρίτη 5/1 έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του Κυπέλλου και είχε μπει ένα όριο ώστε να δοθεί το “ok” από την επιτροπή σας, προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό οι ομάδες της Super League 2.
«Η κλήρωση μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τους αγώνες και οι αγώνες να παραμείνουν σε εκκρεμότητα μέχρι να ληφθεί απόφαση σύντομα, ανάλογα με την πορεία της επιδημιολογίας».

Eίμαστε σε ένα καλό δρόμο για την έναρξη της Super League 2;
«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά προς αυτή την κατεύθυνση πάει».

Άρα θα δώσετε την θετική απάντηση ανάλογα σε συνδυασμό με έναν ικανοποιητικό αριθμό κρουσμάτων;
«Προέχει να δούμε πρώτα έναν ικανοποιητικό αριθμό κρουσμάτων και αυτό έπεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια