Σε αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες της Super League 2

Ποδόσφαιρο
Σε αναμμένα κάρβουνα οι ομάδες της Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιμένουν με αγωνία την απόφαση των Λοιμωξιολόγων για τη σέντρα

Στο ακουστικό τους βρίσκονται οι ομάδες της Super League 2 περιμένοντας την απόφαση των Λοιμωξιολόγων για τη σέντρα του πρωταθλήματος ενώ σήμερα εστάλη νέα επιστολή γι’ αυτό το θέμα προς τον ΕΟΔΥ.

Η διοργανώτρια ζητά άμεσα απάντηση και με ημερομηνία άδειας διεξαγωγής αναμετρήσεων, αφού πλέον τα περιθώρια έχουν ελαχιστοποιηθεί. Μάλιστα, αν δεν υπάρξει εξέλιξη εντός της ημέρας, μοιραία η SL2 θα αποκλειστεί και από τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας με δεδομένο ότι την Τρίτη (5/1) η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει κλήρωση.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκε και επίσημα να αλλάξει η προκήρυξη και οι διπλοί αγώνες σε playoffs (θέσεις 1-6) και playouts (7-12) έγιναν μονοί.

Αυτό σημαίνει πως με την ολοκλήρωση 22 αγώνων ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος και αρχίζουν οι μονοί αγώνες σε playoffs και playouts, που θα πρέπει να τελειώσουν μέχρι 19 Μαΐου 2021.

Ο πρώτος της κανονικής περιόδου σε playoffs και playouts θα υποδεχτεί τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο, ενώ εκτός θα παίξει με τον πέμπτο και τον έκτο.

Ο δεύτερος θα υποδεχτεί τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον πρώτο και τον έκτο.

Ο τρίτος θα φιλοξενήσει τον τέταρτο, τον πέμπτο και τον έκτο, ενώ θα τεθεί αντιμέτωπος μακριά από το γήπεδό του με τον πρώτο και τον δεύτερο.

Ο τέταρτος θα παίξει μέσα με τον πέμπτο και τον έκτο και εκτός με τους τρεις πρώτους.

Ο πέμπτος θα παίξει εντός με τον πρώτο και τον έκτο, ενώ εκτός έδρας με τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο.

Ο έκτος, τέλος θα παίξει στην έδρα του με τον πρώτο και τον δεύτερο, εκτός με τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο.

Επί της ουσίας ψηφίστηκε η πρόταση να διεξαχθεί η κανονική διάρκεια των 22 αγωνιστικών και να προχωρήσουν σε μονούς αγώνες κατάταξης με 5 αγωνιστικές, όπου οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, να έχουν πλεονέκτημα έδρας, παίζοντας 3 παιχνίδια εντός και 2 εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο πρώτος της Super League 2 θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και ο δεύτερος θα δώσει μπαράζ (διπλό) με τον προτελευταίο της Super League 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News