Λεουτσάκος: «Για 9 Ιανουαρίου η σέντρα της Super League 2»

Ποδόσφαιρο
Λεουτσάκος: «Για 9 Ιανουαρίου η σέντρα της Super League 2»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αναμονή για την τελική απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος

Ο πρόεδρος της Super League 2-Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος με νέες δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης είναι η 9η Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται σύντομα ενημέρωση και για την Football League. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

«Υπήρξε χθες η συνεδρίαση μιας επιτροπής, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Εμείς εξαρτόμαστε από τις αποφάσεις των επιστημόνων. Περιμένουμε το ΟΚ για να ξεκινήσουμε. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό στις 3, οπότε πάμε για τις 9 Ιανουαρίου. Οι ομάδες έχουν τηρήσει απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, στη Super League 2 έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις και περιμένουμε το πράσινο φως και για τη Football League. Θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 5 του μήνα να πάρουμε το ΟΚ για να μπούμε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. Πιέζουν οι ημερομηνίες, δεν γίνεται διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σ΄ότι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο είπε τα εξής: «Έχουμε έρθει σε μια συμφωνία με την ΕΡΤ, απομένουν κάποια διαδικαστικά που λογικά θα τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα ενημερώσουμε λεπτομερώς και τις ομάδες σε τηλεδιάσκεψη».

Αναφερόμενος στην Γ΄Εθνική είπε χαρακτηριστικά: «Θα παίξει μεγάλο ρόλο το επιδημιολογικό φορτίο. Αν ανοίξουν τα σχολεία, λογικά θα πρέπει να ανοίξουν και άλλες δραστηριότητες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News