«Πρώτη» Χιμένεθ στην ΑΕΚ: «Γρήγορη προσαρμογή και αποτελέσματα»

Ποδόσφαιρο
«Πρώτη» Χιμένεθ στην ΑΕΚ: «Γρήγορη προσαρμογή και αποτελέσματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός προπονητής σήκωσε… μανίκια με το «καλημέρα»

Με την άφιξη του στην Ελλάδα, ο Μανόλο Χιμένεθ έπιασε… δουλειά στην ΑΕΚ.

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο Ισπανός τεχνικός προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές, στην 4η θητεία του στην «Ένωση».

Στις δηλώσεις του τόνισε πως σέβεται τη δουλειά του Καρέρα, αλλά και πως θα πρέπει να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα.

«Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την απόφαση που πήρα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την οικογένειά μου. Φέτος δεν ήθελα να δουλέψω γιατί είχα μείνει πολύ καιρό εκτός Ισπανίας. Αλλά πάντα το έλεγα ότι αν δυο ομάδες πολύ ξεχωριστές για εμένα με καλέσουν, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι δεν ακούω. Η μία από αυτές είναι η ΑΕΚ. Έγινε λοιπόν η κλήση από την ΑΕΚ και η επιστροφή μου ήταν σίγουρη», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Για την επιστροφή στους «κιτρινόμαυρους» υπογράμμισε: «Για εμένα είναι τιμή να είμαι ένας άνθρωπος της ιστορίας της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ συναίσθημα και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θα μπορούσα να είμαι σε άλλες χώρες, σε άλλα μέρη, σε άλλα πρωταθλήματα. Απλά μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, η Αθήνα και η ΑΕΚ και αποφάσισα να είμαι εδώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News