Super League 2: Αίτημα για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Αίτημα για σέντρα στις 3 Ιανουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αποφάσεις στην τηλεδιάσκεψη και αποδοχή της πρότασης της ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Τρίτης (22/12) μέσω τηλεδιάσκεψης στη Super League 2. Τα μέλη της Ένωσης αποφάσισαν να σταλεί αμέσως αίτημα στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για έναρξη του πρωταθλήματος στις 3 Ιανουαρίου, όμως καλαντάρι δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί αν δεν ανάψει το «πράσινο φως».

Εννοείται ότι οι πιθανότητες έναρξης στις 3 Ιανουαρίου είναι απειροελάχιστες. Για να συμβεί αυτό, άλλωστε, θα πρέπει οι αρμόδιοι να δώσουν άδεια το αργότερο ως τη Δευτέρα (28/12), προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες. Δηλαδή να λάβουν οι ομάδες άδειες τέλεσης αγώνων, να καταρτιστεί το πρόγραμμα, να κλειστούν εισιτήρια και άλλα πολλά.

Προφανώς η διοργανώτρια βάζει την 3η Ιανουαρίου ως ημερομηνία σέντρας στο αίτημα για να πιέσει, ώστε να λάβει άμεσα απάντηση. Ωστόσο, οι επιδημιολόγοι είναι απίθανο να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση τέλος του χρόνου, αφού θα αναμένουν την πορεία εξέλιξης της πανδημίας μετά τις γιορτές.

Η Super League 2 / Football League, όπως αναμενόταν, αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ για μονοετές συμβόλαιο έναντι 4,3 εκατ. ευρώ (3,1 εκατ. για τη SL2 και 1,2 για τη Football League), οπότε άμεσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Συζητήθηκε, τέλος, το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και θα υπογραφεί συμβόλαιο με την «Ευρωπαϊκή Πίστη».

Πηγή: flnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News