Επισκοπή: Έκλεισαν για γιορτές και τα λένε ξανά το 2021

Ποδόσφαιρο
Επισκοπή: Έκλεισαν για γιορτές και τα λένε ξανά το 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς

Το 2020 φεύγει με την Επισκοπή να ζει με την ανάμνηση της ανόδου στην Football League και την προσμονή να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Σήμερα έγινε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς και πλέον οι ποδοσφαιριστές παίρνουν τις άδειές τους για να περάσουν την εορταστική περίοδο με τις οικογένειές τους.

Από τις 2 Ιανουαρίου που επιστρέφουν όλοι στη βάση τους, θα πραγματοποιούνται (καλώς εχόντων των πραγμάτων) κανονικά προκειμένου να ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League κατά τα τέλη του Ιανουαρίου.

Τόσο ο κ. Βέλιτς όσο και το υπόλοιπο προπονητικό staff ευχήθηκαν καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές προσέχοντας την υγεία τους.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι, Καλογεράκης (έχει κάνει επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό), Βουτσελάς (τενοντίτιδα στον αριστερό ώμο) και Μεληκιώτης (τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο). Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να είναι έτοιμοι με την επιστροφή τους το νέο έτος.

Στο τέλος της σημερινής προπόνησης, όλοι ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές με τον Μίμη Σουμπασάκη να μοιράζει γλυκά μιας και είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας τα 32 του χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News