Χρειάζεται και ο ΟΦΗ... το δώρο των Χριστουγέννων!

Ποδόσφαιρο
Χρειάζεται και ο ΟΦΗ... το δώρο των Χριστουγέννων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθώντας το Σάββατο ένα μεγάλο μέρος του αγώνα ΟΦΗ-Άρης από το γήπεδο και το υπόλοιπο από την τηλεοπτική μετάδοση (λόγω δελτίου ειδήσεων στην ΚΡΗΤΗ TV) θεωρώ πως και πάλι έχω τη δυνατότητα να έχω τεκμηριωμένη άποψη.

Εξάλλου ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν τα προβλήματα του ΟΦΗ για τα οποία είχα γράψει και στο παρελθόν και σίγουρα δεν διεκδικώ καμία αποκλειστικότητα στον σχολιασμό τους! Ίσως κάποιοι είχαν επαναπαυτεί με τα γκολ του Σαρδινέρο, ωστόσο ο αξιόλογος αυτός ποδοσφαιριστής που "έχει το γκολ" δεν είναι αυτός που θα έχει και τη μεγάλη ευθύνη στο σκοράρισμα.

Ο ΟΦΗ έχει θέματα στην άμυνα αλλά είναι δεδομένο πως επηρεάστηκε το Σάββατο σε μεγάλο βαθμό από τις απουσίες του. Αντίθετα στην επίθεση είναι ολοφάνερο πως λείπει το εύκολο γκολ που είχε ο Φιγκεϊρέντο!

Και επειδή στο ποδόσφαιρο ο σέντερ φορ πληρώνεται καλά και τον Γενάρη δύσκολα βρίσκονται "λαβράκια" σαν τον Βραζιλιάνο που αποκτήθηκε με...λίγα και έφυγε αφήνοντας πολλά στον ΟΦΗ πρέπει να γίνει η υπέρβαση με έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα, ακριβώς γιατί θα είναι αυτή η δουλειά του! Θα είναι σαν δώρο Χριστουγέννων γιατί θα κοστίζει.

Θα κοστίζει βέβαια κάτι λιγότερο αν βρεθεί παίκτης αξίας που θα είναι και ελεύθερος! Όσο για την ομάδα του Πετρακογιάννη που θέλει τον Νέιρα, αν τελικά τα καταφέρει τότε καταλαβαίνετε πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να βρει και ισάξιο του Αργεντινού! Και αυτός βρίσκεται ακόμα πιο...δύσκολα και από τον καλό σέντερ φορ, πάντα κατά τη γνώμη μου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News