Εργοτέλης: Επιστροφή στις προπονήσεις με χαμόγελα και αυστηρά μέτρα

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Επιστροφή στις προπονήσεις με χαμόγελα και αυστηρά μέτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από καιρό ξανά δράση για τους «κιτρινόμαυρους»

Ευχάριστο κλίμα και χαμόγελα σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με την επιστροφή του Εργοτέλη στις προπονήσεις.

Οι υγειονομικές αρχές άναψαν το «πράσινο φως» για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση και οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν μπροστά τις… μηχανές. Επίσης, ικανοποίηση προκαλεί η προοπτική έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, με τους εμπλεκόμενους να έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα την εφετινή χρονιά.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους διοικούντες τον Εργοτέλη για τα αυστηρά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται.  

Άμεσα ξεκίνησε και η διαδικασία για τα τεστ κορωνοϊού, που θα υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού τιμ και όλο το προσωπικό της ομάδας. Τα τεστ αντιγόνου θα γίνονται κάθε εβδομάδα, όπως προβλέπουν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών. Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε, ότι η επάνοδος θα γίνει σταδιακά και χωρίς μεγάλη επιβάρυνση στην αρχή, αφού οι παίκτες προέρχονται από απραξία σε ότι αφορά τις ομαδικές προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News