ΠΣΑΠ: Δεν αποκαταστάθηκε πλήρως η αδικία

Ποδόσφαιρο
ΠΣΑΠ: Δεν αποκαταστάθηκε πλήρως η αδικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γίνεται αναφορά στη Football League και στο γεγονός ότι δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα με τη Super League 2...

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) με ανακοίνωσή του εκφράζει ικανοποίηση για την επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων της Super League 2 αλλά αναφέρεται στη Football League και στο γεγονός ότι ισχύουν τα ίδια δεδομένα για αυτή την κατηγορία.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές των δυο μικρότερων κατηγοριών και τα συνεχή δίκαια αιτήματα του ΠΣΑΠ προς όλους τους αρμόδιους φορείς, δόθηκε τελικά και με μεγάλη καθυστέρηση το πράσινο φως μόνο στη Super League 2.

Το αίτημά μας έγινε εν μέρει δεκτό και σε καμία περίπτωση δεν αποκαθιστά εξ ολοκλήρου την αδικία, καθώς εκατοντάδες συνάδελφοι μας που αγωνίζονται στην Football League θα συνεχίσουν να τη βιώνουν.

Ο ΠΣΑΠ τονίζει, για άλλη μία φορά, πως δεν πρέπει να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος δεν επιτρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και για αυτό προσκαλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ο κάθε ένας από την πλευρά του, να πράξει ότι χρειάζεται ώστε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News