Από πότε η γενναιοδωρία είναι γελοία;

Ποδόσφαιρο
Από πότε η γενναιοδωρία είναι γελοία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απερίγραπτη ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την πρωτοβουλία του ΟΦΗ

Η Παναχαϊκή θεωρεί –με ανακοίνωσή της- υποτιμητική την πρόταση αλληλεγγύης της ΠΑΕ ΟΦΗ, να βοηθηθούν οικονομικά οι παίκτες της Super League 2 και της Football League, από όλες τις ομάδες της Super League, μέσω ενός ποσοστού που θα δώσουν από τα χρήματα που έλαβαν από το solidarity της UEFA.

Δεν φτάνει αυτό, αλλά, χαρακτηρίζει και «γελοία γενναιοδωρία» την κρητική πρόταση!

Προφανώς η διοίκησή της, που υπογράφει την ανακοίνωση, να αντιμετωπίζει προβλήματα στη νοημοσύνη και στην ενσυναίσθηση της, με όσα συμβαίνουν στα δυο αυτές ανενεργές κατηγορίες λόγω κορωνοϊού, αλλά και εμφανώς ανίδεη με το ισχύει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου τέτοιες ενισχύσεις είναι τακτικές και αυτονόητες από τη μεγάλη λίγκα στις μικρότερες.

Αλλά και εδώ αποτελούσε πάγιο αίτημα επαναφοράς της χρηματοδότησης. Η εγωιστική στάση της ΠΑΕ Παναχαϊκής παραπέμπει την πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ, να γίνει μέσω του ΠΣΑΠ. Δύσκολα ωστόσο, ερμηνεύεται το περιεχόμενο, το ύφος και το ήθος των χαρακτηρισμών της Πατρινής ανακοίνωσης.

Γράφει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 προς απάντηση στην ευγενική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την καταβολή ποσοστού στις ομάδες της Super League 2 και Football League από το ποσό που θα εισπράξουν οι ΠΑΕ της Super League 1 από το solidarity της UEFA απαντά τα εξής: 

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 δεν επαιτεί. Δεν ζητάει από καμία ΠΑΕ βοήθεια και τόσους μήνες έχει αποδείξει με πλάνο και σωστή δομή πως θα ανταπεξέλθει από τον γολγοθά που βιώνει μαζί με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Λίγκας. Ακόμα όμως και να προχωρήσει η σχετική πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ότι θα γινόταν η οικονομική ενίσχυση μέσω του ΠΣΑΠ υποβαθμίζει ξεκάθαρα όλους τους προέδρους-χρηματοδότες των ΠΑΕ Super League 2-Football League που με νύχια και με δόντια αυτό το διάστημα παλεύουν για να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες τους. Απαιτούμε την παύση των γελοίων γενναιοδωριών που υποτιμά προκλητικά τον πήχη της νοημοσύνης μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News