Ποδόσφαιρο

ΠΣΑΠ: «Η πρωτοβουλία του ΟΦΗ δείχνει ότι η αλληλεγγύη θα θριαμβεύσει»

Ανακοίνωση για την πρόταση του ΟΦΗ στη Super League

Η πρόταση του ΟΦΗ για οικονομική στήριξη στους ποδοσφαιριστές της Super League 2 και Football League, προκάλεσε ευχάριστα συναισθήματα στον ΠΣΑΠ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ομάδας του Ηρακλείου.

«Δείχνει ότι η αλληλλεγγύη θα θριαμβεύσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΟΦΗ με επιστολή του στη Super League πρότεινε όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας να δώσουν, μέσω του ΠΣΑΠ, ένα ποσοστό από τα χρήματα που έλαβαν από την UEFA μέσω του Solidarity στους συναδέλφους μας της Super League 2 και Football League, που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω της παρατεταμένης αναστολής λειτουργίας των πρωταθλημάτων τους.

Σύνδεσμός μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ομάδας, που αποδεικνύει έμπρακτα πως η αλληλεγγύη μπορεί να θριαμβεύσει, ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ελπίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΦΗ να αγκαλιάσουν και οι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και να γίνει αποδεκτή, καθώς θα αποτελέσει μία σημαντική βοήθεια προς τους συναδέλφους μας. Παράλληλα θα καταδείξει την ενότητα όλων των φορέων του ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια