Ας κάνει και η Εθνική...την επανάσταση της το '21!

Ποδόσφαιρο
Ας κάνει και η Εθνική...την επανάσταση της το '21!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλέποντας την κλήρωση για τα προκριματικά του Μουντιάλ σίγουρα σκεφτήκαμε όλοι πως πρέπει η Εθνική μας...να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό για να πάει στο Κατάρ! Μόνο πως οι παίκτες...δεν είναι ορειβάτες, σκέφτηκα επίσης!

Σίγουρα με μια Ισπανία στον προκριματικό όμιλο που μόλις ζορίστηκε...έριξε εξάρες στα ζάρια κόντρα στην Γερμανία αλλά και με μία Σουηδία που αν μη τι άλλο είναι σοβαρή ομάδα (πάντα) με παίκτες μεγάλων πρωταθλημάτων θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή υπέρβαση για να πάμε στα play offs! Ωστόσο κάνω την εκτίμηση πως όταν έρθει η ώρα για τα προκριματικά θα δούμε μια πολύ καλύτερη Εθνική! Ο Φαν Σιπ θεωρώ πως θα παρατάξει ό, τι καλύτερο διαθέτει έχοντας δει πλέον ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα. Προσωπικά έχω εκφράσει τη γνώμη μου πως ήδη το έκανε αλλά είναι και φυσικό σε κάποιες θέσεις να δοκιμάσει διάφορους παίκτες  ανάλογα με...τα φεγγάρια που ήταν κάποια μεγάλα ονόματα!

Και ας είναι τα γκολ του Γιακουμάκη που θα μας πάνε στο Κατάρ για να τα θυμόμαστε σχεδόν όπως αυτό με την ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη"...

Και επειδή έρχεται μια χρονιά-ορόσημο για την Ελλάδα, έστω και αν ο Ατματσίδης είχε πει κάποτε πως "ήρωες είναι ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης"... ας κάνει και η Εθνική...την επανάσταση της το '21!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News