Πόσο θα χρειαζόταν σήμερα ένας Ντιέγκο Μαραντόνα για να..."τα χώνει"

Ποδόσφαιρο
Πόσο θα χρειαζόταν σήμερα ένας Ντιέγκο Μαραντόνα για να..."τα χώνει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας αρκετά με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν πολλά και αυτά που είπαμε "off the rekord". Ωστόσο ήταν και πολλά αυτά που μας είπε χωρίς την πίεση του τηλεοπτικού χρόνου του δελτίου. Ο Ρότσα λοιπόν μας έλεγε ότι "αν δείτε την Εθνική Αργεντινής που πήρε το Μουντιάλ του 1986 θα καταλάβετε τώρα πια ότι ήταν μια ομάδα με δύο καλούς παίκτες, Μπουρουσάγκα-Βαλτάνο, όλους τους άλλους...μέτριους και τον Μαραντόνα που έπαιρνε τη μπάλα κι έκανε τα πάντα"! Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Ρότσα παραδέχτηκε επίσης πως "χωρίς Μαραντόνα η Αργεντινή πήγαινε δεν πήγαινε στο Μουντιάλ του Μεξικού"! Και όπως ξέρετε και πήγε και το πήρε! Τι να λέμε τώρα, δεν μπορούμε παρά να πιστέψουμε στα λόγια του Χουάν που ξέρει πολύ καλά εκείνη τη γενιά παικτών. Εξάλλου για κάποιους λόγους ο ίδιος δεν έπαιξε σε επίσημα ματς στην Εθνική της χώρας του καθώς σίγουρα από εκείνη την ομάδα του '86 μπορούμε να βρούμε πολλούς που ήταν κατώτεροί του! Πάμε όμως και στο μεγάλο θέμα των ημερών που έχει να κάνει με την πανδημία, αναφορικά πάντα με τα ποδοσφαιρικά δεδομένα αφού προσθέσουμε πως το ντοκιμαντέρ για τον Ντιέγκο που είδαμε χθες μας έκανε να σκεφτούμε πόσο χρήσιμος θα ήταν σήμερα ένας Ντιέγκο να τα χώνει στους δυνατούς και σε αυτούς που αποφασίζουν για τις τύχες μας! Την ώρα που στην Ελλάδα...αγνοείται πότε θα "ξαναδούμε τον ήλιο" στην Αγγλία ετοιμάζονται να επιστρέψουν (και) στα γήπεδα!

Οι οπαδοί στην Αγγλία ετοιμάζονται για τη μεγάλη επαναφορά τους στα γήπεδα για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο μόλις το εθνικό lockdown αρθεί στις 2 του Δεκέμβρη, με τις πόλεις της χώρας να έχουν μπει σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Στο επίπεδο 1 θα επιτρέπονται 4.000 οπαδοί στις εξέδρες, στο επίπεδο 2 θα φτάνουν μέχρι τις 2.000 και φυσικά στο επίπεδο 3 θα παραμένουν κλειστές οι πόρτες για τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μόλις αρθεί το εθνικό lockdown, δεν θα επιβάλλεται στους οπαδούς να φορέσουν μάσκες ή να τους γίνεται θερμομέτρηση έξω από τις εξέδρες, ωστόσο, αυτό θα είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι σύλλογοι...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News