Οι μεταγραφές του ΟΦΗ βγαίνουν, αν υπήρχε και ο αντι-Φιγκεϊρέντο...

Ποδόσφαιρο
Οι μεταγραφές του ΟΦΗ βγαίνουν, αν υπήρχε και ο αντι-Φιγκεϊρέντο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταρχάς ξεκινώντας σήμερα θα ήθελα να επισημάνω "πάνω" σε αυτά που έγραφα χθες για τον ΟΦΗ πως ήταν φανερό σε όσους...δεν διάβασαν μόνο τον τίτλο ότι απλά έδινα τον παλμό των φιλάθλων και όχι μόνο αναφορικά με την αίσθηση που υπάρχει για τις αλλαγές που πρέπει (αν πρέπει) να γίνουν στον ΟΦΗ.

Η δική μου άποψη έχει να κάνει με το πόσο μπορεί η κρητική ομάδα να αλλάζει προσέγγιση ενός αγώνα ανάλογα με τις συνθήκες αφού σίγουρα είναι σημαντικό να μην αλλάζει φιλοσοφία.

Σήμερα θα σταθώ στους Έλληνες που απέκτησε φέτος ο ΟΦΗ αλλά και στους ξένους (ας του βάλουμε αυτούς σε δεύτερη μοίρα).

Οι επιλογές που έγιναν κρίνοντας και από το κόστος ήταν σε μεγάλο βαθμό στοχευμένες και σίγουρα ήδη φαίνεται πως σε μεγάλο βαθμό σχεδόν στο σύνολό τους, οι παίκτες που αποκτήθηκαν από την κρητική ομάδα το καλοκαίρι "θα βγουν"!

Σκεφτείτε λέει να μην είχε φύγει ο Φιγκεϊρέντο-καθώς ο Στάρτζεον αναπληρώνει το κενό του Σεμέντο-ή να είχε αποκτηθεί ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου.

Βέβαια, σέντερ φορ "λίρα 100" με μικρό κόστος δεν βρίσκεις εύκολα κάθε καλοκαίρι αφού όποιος παίζει σε αυτή τη θέση και κάνει διαφορά...και το εύκολο γκολ χρυσοπληρώνεται!

Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, αν μη τι άλλο και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του Βόλου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, τουλάχιστον μέχρι το 79' και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ από τον Σαρδινέρο. Και αυτό είναι στα υπέρ των γηπεδούχων και στα αρνητικά της κρητικής ομάδας που αν μη τι άλλο χθες έδωσε πολλα δικαιώματα στους φίλους της για να χαμογελάσουν... Οι γηπεδούχοι με τους Περέα, Δουβίκα σε καλή μέρα απειλούσαν συνέχεια την εστία του Σωτηρίου που όμως είτε απέκρουε ότι πήγαινε προς το τέρμα του, είτε έβλεπε τους παίκτες της ομάδας του Βόλου να αστοχούν στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως και οι γηπεδούχοι έκαναν δώδεκα τελικές με τις έξι απ' αυτές στην εστία και κατόρθωσαν να βάλουν μόνο ένα γκολ μετά από ασίστ του Νίνη και κεφαλιά του Δημόπουλου στο 84'. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως δεν απείλησαν.

Αντίθετα ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Βόλος πίστεψε στην ισοφάριση και πέτυχε δύο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τους Νέιρα και Στάρτζεον

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News