Χάιμε Βέρα: «Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι πάντα στην καρδιά μου»

Ποδόσφαιρο
Χάιμε Βέρα: «Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι πάντα στην καρδιά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χιλιανός μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα

Ο Χάιμε Βέρα είναι ένα μεγάλο «κεφάλαιο» για τον ΟΦΗ. Τόσο με την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής για μια τριετία, αλλά και ως προπονητής, στη σεζόν που «σημαδεύτηκε» από την παραμονή στο… τρελό μπαράζ με τον Πλατανιά.

Ο Χιλιανός προπονητής αποχώρησε από την Ικίκε τον Σεπτέμβριο και περιμένει στο… ακουστικό του για προτάσεις.

Ενδιαφέρον υπήρχε και από την Ελλάδα, όπως τονίζει σε συνέντευξη του στο SDNA, όπου δεν κρύβει την επιθυμία να επιστρέψει στη χώρα μας. Ο έμπειρος τεχνικός, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, αναφέρεται στο τεράστιο συναισθηματικό «δέσιμο» με τον ΟΦΗ και τους φιλάθλους του.

«Ασφαλώς και φροντίζω να ενημερώνομαι για την πορεία της ομάδας. Μέσω της τεχνολογίας παρακολουθώ τα πάντα. Έχω περάσει πανέμορφα χρόνια στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου. Από την πλευρά μου θεωρώ πως προσέφερα στον ΟΦΗ, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και με την ιδιότητα του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο Βέρα και προσθέτει: «Η σωτηρία της ομάδας τη χρονιά που αναλάβαμε μαζί με τον Ίσις ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα. Δυστυχώς δεν ήταν εφικτή η συνέχιση της συνεργασίας μας, λόγω της μη αναγνώρισης από την UEFA του προπονητικού διπλώματος που είχα εκείνη την περίοδο κι ήταν ένα πρόβλημα που περιμένω μετά νέα χαρτιά που κατέθεσαν να μην υπάρξει στο μέλλον σε περίπτωση συνεργασίας με άλλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Όσο για το ενδιαφέρον ομάδων της Super League υπογράμμισε: «Πράγματι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες στην Ελλάδα, ωστόσο εγώ ήμουν εκείνη την περίοδο στην Ικίκε και δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. Αγαπώ την Ελλάδα και ασφαλώς θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στο μέλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News