Νίκος Δουλουφάκης: Ήταν επιτυχία όταν φέραμε τον Αντώνη Γεωργιάδη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Νίκος Δουλουφάκης: Ήταν επιτυχία όταν φέραμε τον Αντώνη Γεωργιάδη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιδρυτής της κρητικής ΠΑΕ θυμήθηκε τη συνεργασία του με τον αείμνηστο τεχνικό μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV-"Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ",προσθέτει ο παλαίμαχος Μανόλης Συντιχάκης και έχει έναν ιδιαίτερο λόγο...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί για την απώλεια του Αντώνη Γεωργιάδη, ο οποίος την περίοδο 1979-80 εργάστηκε σαν προπονητής και στον ΟΦΗ. Στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε χθες ο πρόεδρος που έπεισε τον αείμνηστο τεχνικό να εργαστεί στην κρητική ομάδα την περίοδο 1979-80. Μίλησε ο ιδρυτής της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Δουλουφάκης...

Ο κ. Δουλουφάκης είπε χαρακτηριστικά:

"Ήταν έκπληξη για την ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ο ΟΦΗ έπεισε τότε τον Αντώνη Γεωργιάδη να εργαστεί στην Κρήτη. Βλέπετε ήταν τέτοιες οι επιτυχίες του ήδη αφού αυτός έκανε τον ΠΑΣ Γιάννινα...Άγιαξ της Ηπείρου, ήταν τέτοιοι οι παίκτες που ανέδειξε που πολλοί πίστευαν πως θα βρεθεί αλλού!

Και δεν είναι τυχαίο πως τα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη!"

                                  Με συνεργάτη τον Βαγγέλη Μοσχούτη

Ο Αντώνης Γεωργιάδης είχε συνεργάτη του στον πάγκο του ΟΦΗ τον Βαγγέλη Μοσχούτη. Τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ και της κρητικής ομάδας που αγάπησε ολόκληρη η Κρήτη! Και συμπτωματικά ο Μοσχούτης είχε κάνει το ταξίδι για τον παράδεισο δύο μηνες πριν. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2020.

                                       Συντιχάκης: "Αυτός με έφερε πίσω..."

Τέλος, με δήλωση του στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Εργοτέλη Μανόλης Συντιχάκης (στη φωτογραφία διακρίνοται τόσο ο Συντιχάκης όσο και ο Γεωργιάδης-μεταξύ άλλων- στον πάγκο του ΟΦΗ) τόνισε: "Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, αυτός με έφερε πίσω στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Μιλούσαμε συχνά ακόμα και τον τελευταίο καιρό. Ήταν υπέροχος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής, από τους κορυφαίους τεχνικούς στην Ελλάδα..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News