Επιστολή στον Πρωθυπουργό για Super League 2 και Football League

Ποδόσφαιρο
Επιστολή στον Πρωθυπουργό για Super League 2 και Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… σύμμαχους ΕΠΟ, Super League 1 και ΠΣΑΠ

Προσπάθεια για επανεκκίνηση στη Super League 2 και τη Football League, με τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς να φτάνουν μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο.

Super League 2 και Football League είναι στον… αέρα μετά την άρνηση των λοιμοξιολόγων να ανάψουν το πράσινο φως για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα, αν και το υφυπουργείο Αθλητισμού φέρεται να είναι θετικό.

Τόσο η SL1 καθώς επίσης και η ΕΠΟ είναι στο πλευρό των δύο κατηγοριών, και όλοι μαζί έστειλαν επιστολή, μαζί με τον ΠΣΑΠ, έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και την επιτροπή λοιμοξιολόγων, με κοινοποίηση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά και ζητούν έγκριση για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων παρά το "όχι" της Επιτροπής.

«Λαμβανομένης υπόψη της λειτουργίας όλων των πρωταθλημάτων της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, η άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της Football League, τηρουμένων όλων των ανωτέρω αλλά και των υπαρχόντων συγκριτικών δεδομένων εξάπλωσης του ιού στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έχουμε την κατά το δυνατό ασφαλή άποψη ότι, όπως ήδη συμβαίνει με το πρωτάθλημα της SL, δεν θα αποτελέσει πρόσθετη επιβαρυντική περίσταση», τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που καταλήγει: «Θεωρούμε αναγκαία την επανέναρξη των πρωταθλημάτων της SL2 και της FL, και παρακαλούμε να κατανοήσετε την ανωτέρω αναγκαιότητα και, δια των αρμοδίων οργάνων σας χορηγήσετε άμεσα τη σχετική έγκριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News