Super League 2: Κύμα πιέσεων για να ανάψει το «πράσινο» φως!

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Κύμα πιέσεων για να ανάψει το «πράσινο» φως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτραπεί η έναρξη του πρωταθλήματος

Περαιτέρω πιέσεις προκειμένου να της επιτραπεί να βρεθεί το συντομότερο στο γήπεδο θα ασκήσει η Super League 2 όπως αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Συγκεκριμένα, επιτροπή θα έχει άμεσα επαφή με τον ΠΣΑΠ, την ΕΠΟ και τη Super League 1, ώστε συντονισμένα να γίνουν ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή και η δεύτερη τη τάξει κατηγορία να μπει, επιτέλους, στο γήπεδο.

Η διοργανώτρια περιμένει τη νέα συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και ευελπιστεί ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν. Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης που έχει δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της Super League 2, είχε νέα επικοινωνία με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον ενημέρωσε ότι το αίτημα θα συζητηθεί ξανά τη Δευτέρα (16/11).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την Τρίτη (17/11) να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη αναλόγως των εξελίξεων. Σημαντικό ρόλο παίζει και η πρόσφατη τοποθέτηση των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Εντός της ημέρας θα σταλούν επιστολές σε ΕΠΟ, Super League 1, ενώ την Παρασκευή (13/11, 15.00) θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τον ΠΣΑΠ, ώστε ενωμένοι οι φορείς να πετύχουν την πολυπόθητη επιστροφή έπειτα από αδράνεια 8 και πλέον μηνών.

Σε ό,τι αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο, θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια μήπως επιτευχθεί καλύτερη συμφωνία με την ΕΡΤ. Η Δημόσια Τηλεόραση δίνει 2,8 εκατ. για τη Super League 2 και 1,2 εκατ. για τη Football League.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 - Football League αποφάσισε, μετά και τις επίσημες δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη ότι τη Δευτέρα θα συζητηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2,

* να αποστείλει επιστολές στην ΕΠΟ και την Super League 1 ζητώντας την στήριξη στο αίτημά τους.

* να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 13/11/2020 και ώρα 15:00 με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου ενωμένοι όλοι οι φορείς να διεκδικήσουν την άμεση επίλυση του θέματος».

Πηγή: flnews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News