Super League 2-Football League: Ζητάμε έστω τις ομαδικές προπονήσεις

Ποδόσφαιρο
Super League 2-Football League: Ζητάμε έστω τις ομαδικές προπονήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση που αφορά σε μια επιτακτική ανάγκη για τις ομάδες...

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έβαλε φρένο στην έναρξη της Super League 2. Με ανακοίνωση του ο συνεταιρισμός ζητάει έστω άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι η Super League 2, απέστειλε την Παρασκευή 6/11/20 το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, ταυτόσημο με αυτό της SL1 όπως της ζητήθηκε, σε όλους τους αρμόδιους φορείς και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας .

Παράλληλα απεστάλη, την ίδια ημέρα, έγγραφο με την δέσμευση των 12 ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2020-21 ότι το εν λόγω πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Ωστόσο, χθες ενημερωθήκαμε ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απέρριψε το αίτημά μας και θα εξεταστεί σε νεότερη σύσκεψή της. Μέχρι την επανεξέταση του αιτήματος, σε νεότερο έγγραφό μας προς τους αρμόδιους φορείς, ζητάμε την άμεση επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων προκειμένου να διατηρούνται οι αθλητές μας στην απαιτούμενη σωματική και φυσική κατάσταση και να καταστεί δυνατή η χωρίς καμία καθυστέρηση έναρξη του πρωταθλήματος."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News