Χωρίς τους διεθνείς ο ΟΦΗ: Στις επάλξεις οι Σολίς και Σαρδινέρο

Ποδόσφαιρο
Χωρίς τους διεθνείς ο ΟΦΗ: Στις επάλξεις οι Σολίς και Σαρδινέρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο των παικτών που είχαν μυϊκούς τραυματισμούς

Ένα διάστημα 15 ημερών, που στόχος του ΟΦΗ είναι αποδειχθεί ωφέλιμο, ξεκίνησε σήμερα και θα οδηγήσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει να βελτιώσει κάποια πράγματα, ενώ ταυτόχρονα η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που είχαν τραυματισμούς (κυρίως μυϊκούς) θα επιστρέψουν στη δράση.

Η αρχή έγινε σήμερα με τους Σαρδινέρο και Σολίς, που προπονήθηκαν κανονικά, ενώ σε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος συμμετείχαν οι Γρίβας, Βούρος και Γιαννούλης.

Οι τρεις τελευταίοι είναι επίσης στο τελικό στάδιο για την ολοκληρωτική επάνοδο στη δράση, τη στιγμή που ανεβάζουν «στροφές» επίσης οι Μαρινάκης και Φερέιρα. Αμφότεροι, έκαναν σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Στο ιατρικό δελτίο είναι οι Ναμπί, Βαζ και Τσιλιανίδης, που προέρχονται από επέμβαση χιαστών, με τους δύο τελευταίους βέβαια να είναι σε διαφορετικό στάδιο αποκατάστασης από τον Άγγλο, που χειρουργήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Επίσης, στο… απουσιολόγιο είναι οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Ουές, Διαμαντής, Λυμπεράκης και Μπαλογιάννης, αλλά και ο Σελίμοβιτς που θα ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί αύριο το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News