Σίμος: «Είναι στιγμές που αδικούμε την προσπάθεια μας»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Είναι στιγμές που αδικούμε την προσπάθεια μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωση σε καίριες φάσεις

Μεγαλύτερη συγκέντρωση, είναι το ζητούμενο για τον Γιώργο Σίμο, όπως τόνισε μετά το σημερινό ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ αναφέρθηκε σε καίριες φάσεις που η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

«Στο πρώτο ημίχρονο αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν είχαμε προηγηθεί, ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό. Στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, δε βγήκαμε στο γήπεδο όπως θα έπρεπε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε, χρειάζεται δουλειά και βελτίωση», τόνισε ο 42χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Είναι στιγμές, είτε από ένα κόρνερ ή πλάγιο άουτ, που ξεκινάει νομίζω το δεύτερο γκολ. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θα δουλέψουμε για βελτιωθούμε. Είναι στιγμές που αδικούμε την προσπάθεια που κάνουμε».

Για τη συνέχεια και τις επιστροφές παικτών υπογράμμισε: «Δε στεκόμαστε στις απουσίες. Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στον επόμενο αγώνα, μετά τη διακοπή. Εμείς θέλουμε ένα γκρουπ με ισάξιους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουμε πιο καλοί στη λεπτομέρεια. Υπάρχουν στιγμές, που ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δε θα συγχωρέσουν. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Υπάρχουν διαστήματα στα παιχνίδια μας, που φαίνεται ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το ποδόσφαιρο π

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News