Διαιτησία: Η ΕΠΣΗ ξεσκέπασε το «κρυφτούλι» με Νικολακάκη!

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία: Η ΕΠΣΗ ξεσκέπασε το «κρυφτούλι» με Νικολακάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από «Λασιθιώτης» έγινε ξανά… Ηρακλειώτης ο βοηθός της Super League 1

Το διαιτητικό παρασκήνιο οργίασε το προηγούμενο διάστημα όμως η ΕΠΣΗ φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και να τους βάλει όλους στη θέση τους!

Αναφερόμαστε στον βοηθό της Super League 1 Βασίλη Νικολακάκη, ο οποίος στους ορισμούς της προηγούμενης αγωνιστική εμφανίστηκε ως «Λασιθιώτης» αλλά τώρα στην 8η αγωνιστική που είναι AVAR στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός καταγράφεται και πάλι ως ΕΠΣ Ηρακλείου!

Το παρασκήνιο βέβαια γύρω από αυτή την υπόθεση είναι έντονο! Ο κ. Νικολακάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι πατρονάρεται από το ξεκίνημα της καριέρας του από τον Μιχάλη Κουκουλάκη, είχε πρόσφατα κάνει αίτημα μεταγραφής από το Ηράκλειο στο Λασίθι αλλά η ΕΠΟ δεν το είχε εγκρίνει μετά από δυναμική παρέμβαση της ΕΠΣΗ.

Οι πληροφορίες λένε όμως ότι το προηγούμενο διάστημα προσκομίστηκαν στην γραμματεία της ΚΕΔ κάποια χαρτιά αμφιβόλου προελεύσεως ότι δήθεν είχε πάρει μεταγραφή με αποτέλεσμα να οριστεί την προηγούμενη αγωνιστική ως ΕΠΣ Λασιθίου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην ΕΠΣΗ ασφαλώς και δεν πέρασαν το θέμα στο ντούκου, το έψαξαν διεξοδικά, με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και τον Α’ Αντιπρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη να έχουν τις απαραίτητες επαφές με την ΕΠΟ. Τελικά το «κρυφτούλι» δεν άργησε να ξεσκεπαστεί και από σήμερα και πάλι ο Βασίλης Νικολακάκης αναγράφεται ως ΕΠΣ Ηρακλείου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News