Φιλική νίκη για τα Χανιά, 3-2 τον ΟΦ Ιεράπετρας στα Περιβόλια

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για τα Χανιά, 3-2 τον ΟΦ Ιεράπετρας στα Περιβόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή ανά ημίχρονο

Χανιά και ΟΦ Ιεράπετρας τέθηκαν σήμερα αντίπαλοι, σε ένα φιλικό παιχνίδι που ελπίζουν να ήταν η «πρόβα τζενεράλε», ενόψει της έναρξης σε Super League 2 και Football League.

Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 3-2, χάρη στην πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι Ιεραπετρίτες από την άλλη είχαν τα «ηνία» της αναμέτρησης στο δεύτερο 45λεπτο.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Τριανταφυλλάκος άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Κάσσου.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη ξεκίνησε με πατημένο το… γκάζι και στο 7’ ο Κάσσος από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 2-0.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας μείωσε με τον Κούστα στο 24’, ενώ το «χορταστικό» πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε από πλευράς σκορ, με τον Κάσσο και πάλι να σημειώνει το 3-1 στο 31’.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη είχε την υπεροχή για μεγαλύτερο διάστημα. Στο 54’ από ασίστ του Κούστα, ο Ντάλα Κόστα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (67’ Λαμπίρης), Ρέντζας (46’ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου (67’ Καμαρά), Σωτηράκος, Πλέγας (67’ Καρτσαμπάς), Κάρλος (67’ Δημητριάδης), Τριανταφυλλάκος (46’ Παναγιωτούδης), Κάσσος (67’ Βρεττός), Μασένα (67’ Γιάκος), Διαμαντόπουλος (41’ λ.τρ. Σουντουρά).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος (46’ Μπένκο), Καψάλης (50’ Πριόνας), Σμίλτος (88’ Τσακμάκης), Περδίκης (50’ Ζήσης), Μασουέρο (90’ Ματίας), Φουάσης (55’ Αρναούτογλου), Γκίνη (67’ Αργκιλέσι), Λεμονής (85’ Σμυρλάκης), Μπαράτα (55’ Αποστολίδης), Ντάλα Κόστα (55’ Γκούφας), Κούστα (67’ Καλλιμάνης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News