Τελική… πρόβα: Ισοπαλία (1-1) για τον Εργοτέλη στο φιλικό με Σαντορίνη

Ποδόσφαιρο
Τελική… πρόβα: Ισοπαλία (1-1) για τον Εργοτέλη στο φιλικό με Σαντορίνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελευταίο ματς προετοιμασίας πριν τη σέντρα

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Εργοτέλης, πριν τη… σέντρα στη Super League, που είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έμεινε στο 1-1 με τη Σαντορίνη, σε ένα ματς που κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα ποιοτικά, όμως ο έμπειρος τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 22’, όταν ο Σερβιλάκης με όμορφη ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ (1-0).

Στο 38’ ο Μανουσάκης αστόχησε από καλή θέση και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με το 1-0 υπέρ του Εργοτέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 50’ με αυτογκόλ του Μπάτζιου, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα έπειτα από σέντρα του Ιβανίδη.

Χωρίς τελικές προσπάθειες στην επανάληψη, ο Εργοτέλης είχε την τελευταία καλή στιγμή στο 80’ με τον Μανουσάκη, που δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης) Τζελέπης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (64' Ποζατζίδης), Νεράλ (64' Κατσούρι)  Άπι (70' Αλεξάκης) Τσέλιος, Μπουτσάκης (85' Κόλα) Μανουσάκης Μπουρσέλης (64' Κουατένγκ), Πατρινός (70' Κωστανάσιος).

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Νίκος Παντέλης): Ντούνης (46' Ανδριώλας) Πολύζος (46' Ιβανίδης) Κουρέλας, Παπαζαρίας, Λογοθέτης (8’ λ.τ. Παπαδόπουλος) Μαλάι (64' Φύτρος) Ερίκος, Σκαθαρούδης (46' Κανούλης), Γιοχκούδης( 46' Ντινιωτάκης) Χαλκιαδάκης (46' Κωστόπουλος), Περογαμβράκης (46' Σιμιτζής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News