Έδωσε τη «μάχη» της: Ήττα (1-2) για την ΑΕΚ από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Έδωσε τη «μάχη» της: Ήττα (1-2) για την ΑΕΚ από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Ένωση» προσπάθησε να πάρει έστω το βαθμό

Την δεύτερη ήττα στους ομίλους του Europa League γνώρισε σήμερα η ΑΕΚ, καθώς έχασε 1-2 από τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική.

Η «Ένωση» έκανε την προσπάθεια της και μείωσε με τον Τάνκοβιτς (είχε μία ακόμη κλασσική ευκαιρία), όμως δε μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, έκαναν δύο λάθη στο πρώτο μέρος που σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοιο αντίπαλο δεν συγχωρούνται.

Ο Τσιντώτας έκανε ένα «χαζό» πέναλτι στον Βάρντι που έφευγε... άουτ και έδωσε την ευκαιρία στον Άγγλο φορ να ανοίξει το σκορ (18') για την Λέστερ, ενώ 21 λεπτά αργότερα ο Έλληνας πορτιέρε δεν ήταν συγκεντρωμένος, η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και παραχώρησε κόρνερ από το οποίο προήλθε το 2-0 με τον Τσαντούρι.

Ενδιάμεσα ο Λιβάγια είχε σπαταλήσει δύο μεγάλες φάσεις για την Ένωση, ενώ ο ερχομός του Τάνκοβιτς από τον πάγκο στο ημίχρονο λίγο έλειψε να κάνει το ματς 2-2 στο 50', αφού ένα λεπτό νωρίτερα είχε μειώσει και στα... καπάκια χάσει τεράστια ευκαιρία!

Ο Μάνταλος έκανε ματς για... μεταγραφή, όντας ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρος» να στερούνται έξτρα επιλογών από τον πάγκο και να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση και στον βαθμό κόντρα στους Άγγλους που διαχειρίστηκαν άψογα το ματς από το 60' κι έπειτα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (86' Βασιλαντωνόπουλος), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Ινσούα (86' Μαχαίρας), Σάκχοφ (86' Σαμπανάτζοβιτς), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Λόπες, Λιβάγια (46' Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (46' Ολιβέιρα).

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς (46' Τόμας), Τζάστιν, Τζενγκίζ Ουντέρ (66' Πράετ), Τίλεμανς, Τσαντουρί (66' Μεντί), Όλμπραϊτον, Μάντισον (74' Μπαρνς), Βάρντι (70' Ιχεανάτσο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News