Έχει χαθεί το μέτρημα, η μπάλα και...ο κόσμος από τα γήπεδά μας...

Ποδόσφαιρο
Έχει χαθεί το μέτρημα, η μπάλα και...ο κόσμος από τα γήπεδά μας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αριθμοί όλο και ανεβαίνουν, δυστυχώς. Έχει χαθεί το μέτρημα, αλλά για να γράψουμε και το σχόλιο μας φέρνοντάς το στον αθλητικό κόσμο, έχει χαθεί η μπάλα...

Εμείς στην Ελλάδα προσέχουμε και καλά κάνουμε από τη μια. Στην Ευρώπη την ίδια ώρα σε πολλές χώρες με παραπάνω κρούσματα (και αναλογικά, βλέπε Πορτογαλία) από την Ελλαδα βρίσκουν τον τρόπο να βάλουν τους φιλάθλους (έστω και 2-3.000) στο γήπεδο. Η Μπράγκα είχε κόσμο με την ΑΕΚ, η Πόρτο είχε κόσμο με τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ποιος έχει πάρει τη σωστή απόφαση και ποιος όχι; Η απάντηση είναι απλή: Αν είχαμε την ευρωπαϊκή νοοτροπία, γιατί εκεί δε μοιάζουμε, θα είχαμε και κόσμο στα γήπεδα. Αυτούς τους 2-3.000 εννοούμε και τουλάχιστον στα ευρωπαϊκά ματς. Προσωπικά θεωρώ πως θα μπορούσε να γίνει μια αρχή πιλοτικά την προηγούμενη βδομάδα και αν βλέπαμε τα μέτρα να τηρούνται, να υπήρχε και συνέχεια...

Μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ξεχάστε το. Εκτός κι αν...ακούσουμε τον Ρονάλντο!

O Κριστιάνο Ρονάλντο τα...έβαλε με το τεστ κορωνοϊού με σχόλιό του... 

Και η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους μέχρι τώρα δεν είχε δώσει δικαιώματα...

Το συγκεκριμένο σχόλιο έμεινε για λίγες ώρες στο Instagram μέχρι που εξαφανίστηκε από τον ίδιο τον Ρονάλντο που μετάνιωσε για την κίνησή του, ωστόσο είχε ήδη βγει... οφσάιντ.

Αρκετοί ήταν εκείνοι στους οποίους δεν άρεσε η αθυρόστομη τοποθέτησή του πάνω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο κορονοϊός και του άσκησαν κριτική μέσα από τα social media, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που χρησιμοποίησαν το όπλο της ειρωνίας για να του απαντήσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ρομπέρτο Μπουριόνι, με τον Ιταλό ιολόγο και ακαδημαϊκό, καθηγητή Μικροβιολογίας και ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Vita-Salute San Raffaele του Μιλάνου, να αναδημοσιεύει την ανάρτηση του πεντάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας και να τη συνοδεύει με το εξής σχόλιο στο δικό του λογαριασμό στο Twitter:

"Καλωσορίζω τον συνάδελφό μου Κριστιάνο Ρονάλντο στη μεγάλη ομάδα ιολόγων. Θα είναι πολύ χρήσιμο στον επόμενο αγώνα εναντίον οφθαλμολόγων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News