Ματς "κλειδί" για τον Ολυμπιακό απόψε στο Πόρτο...

Ποδόσφαιρο
Ματς "κλειδί" για τον Ολυμπιακό απόψε στο Πόρτο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία Μπα και Σουντανί που βρέθηκαν δυο μέρες πριν θετικοί στον κορωνοϊό...

Στο όμορφο Πόρτο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Ολυμπιακός καθώς απόψε (22.00) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την πορτογαλική ομάδα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Με ψυχολογία από την επικράτηση (1-0) σε βάρος της Μαρσέιγ, οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για να φύγουν από το Ντραγκάο με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση, είτε ως δεύτεροι είτε ως τρίτοι. Αλλά σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Πόρτο, θεωρητικά μπορεί να φέρει πιο κοντά και τη 2η θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση της ίδιας διοργάνωσης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Μασσαλούς έκαναν όλοι τους εξαιρετικό παιχνίδι και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει σκοπό να κάνει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Η μοναδική αλλαγή θα είναι κατά τα φαινόμενα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Παπ Σισέ αναμένεται να πάρει τη θέση του Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Δευτέρας. Δεν ταξίδεψε ούτε ο Σουντανί αφού αμφότεροι βρέθηκαν δυο μέρες πριν θετικοί στον κορωνοϊό...

Έτσι, ο Σισέ θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο.

"Θα κάνουμε την προσπάθεια μας για το θετικό αποτέλεσμα", σχολίασε ο Μαρτίνς, "καλή η Πόρτο αλλά καλός και ο Ολυμπιακός", είπε ο Πορτογάλος Βινάγκρε...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News