Ποδόσφαιρο

ΟΦ Ιεράπετρας: Το όνειρο για προπονητικό κέντρο γίνεται πραγματικότητα

Η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Ιεράπετρας και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"...

Ημέρα χαράς ήταν η σημερινή για τον ΟΦ Ιεράπετρας καθώς άνοιξε ο δρόμος για το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ενα όνειρο δεκαετιών για τον ΟΦΙ παίρνει σάρκα και οστά. Σήμερα (σ.σ. χθες) Δευτέρα 26-10-2020 χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης η διαμόρφωση του γηπέδου του Κάτω Χωριού με 470.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το προπονητικό κέντρο του ΟΦΙ.
Ως γνωστό ο ΟΦΙ είχε αιτηθεί από τον Δήμο Ιεράπετρας την παραχώρηση του εν λόγω γηπέδου προκειμένου να φτιαχθεί και χρησιμοποηθεί από τον ΟΦΙ ως προπονητικό κέντρο , και το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας σε συνεδρίαση του εισηγήθηκε θετικά.
Από τότε μεσολάβησαν πολλές προσπάθειες , πολλές επισκέψεις στην Περιφέρεια τόσο του Δημάρχου Ιεράπετρας , όσο και του προέδρου του ΟΦΙ του κ. Χηνόπουλου αλλά και άλλων μελών του Δ.Σ. του ΟΦΙ.
Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και σήμερα βρισκόμαστε σε αυτήν την άριστη εξέλιξη.
Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη χάριν των ενεργειών του οποίου επιτεύχθηκε η χρηματοδότηση , ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Καλατζάκη ο οποίος αφ ενός δέχθηκε το αίτημα του ΟΦΙ αφ εταίρου έκανε ότι μπορούσε για να υλοποιηθεί το εγχείρημα , ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιεράπετρας που συνέταξε πλήρη μελέτη αναβάθμισης του χώρου χάριν της οποίας επιτεύχθη η χρηματοδότηση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια