Σκάνδαλο με ανάμειξη γιατρών και διαιτητών στο Ηράκλειο!

Ποδόσφαιρο
Σκάνδαλο με ανάμειξη γιατρών και διαιτητών στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την γαστρεντερίτιδα, προέκυψε… άλγος στην ποδοκνημική

Χτύπησε πάλι η γνωστή φατρία το τοπικό ποδόσφαιρο. Με ότι έχει διαθέσιμο τη συγκεκριμένη στιγμή μικρό ή μεγάλο. Παράνομο ή νομιμοφανές.

Και συγκεκριμένα: Κτύπησε πάλι ο ιός της …. γαστρεντερίτιδας αλλά που αυτή τη φορά; Στο σωστό σημείο για να πλήξει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Που; Μα στην δεξιά ποδοκνημική του Βασίλη. Μα τέτοια ατυχία; Να ευχηθούμε περαστικά;

Ένα ευχέλαιο νομίζουμε ότι είναι ότι πρέπει για την περίσταση!

Δεν πέρασε λοιπόν πολύς καιρός από τότε που ο γνωστός διαιτητής προσβλήθηκε Παρασκευή μέρα ως συνήθως από τον ιό του σαββατοκύριακου που τον έφερε στα επείγοντα ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου στην Αθήνα γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τον είδε εκεί ο ιατρός  και με μια πρόχειρη γνωμάτευση τον απάλλαξε από τα διαιτητικά του καθήκοντά με αναρρωτική άδεια τριών ημερών έτσι ώστε να μην αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας, όπως αυτό όφειλε να κάνει.

Ευτυχώς βέβαια που δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μια απλή γαστρεντερίτιδα με ή χωρίς διάρροια (αυτό δεν το μάθαμε). Έχασε όμως ο Βασίλης την ευκαιρία να διαιτητεύσει στο Ηράκλειο και μαζί και τα 30 ευρώ της αμοιβής  που προβλέπεται! Ευτυχώς όμως που δεν ήταν μια άλλη Κυριακή με αγωνιστική δράση στη Super League με αμοιβή που θα ξεπερνούσε τα 1000 ευρώ. Αυτά από ότι αντιλαμβανόμαστε ποτέ δεν τα χάνει! Με τίποτα!

Από τότε ο Βασίλης δεν ξαναέπαθε γαστρεντερίτιδα. Ούτε κορωνοϊό!

Και φτάνουμε στο προηγούμενο σαββατοκύριακο. Που θα πρέπει να σφυρίξει ως οφείλει στο τοπικό. Πρέπει να ξεφύγει! Προσπαθεί να κολλήσει γαστρεντερίτιδα αλλά δεν μπορεί! Ούτε πόνος ούτε διάρροια. Το Λαϊκό είναι μακριά και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε μια γνωμάτευση. Ποιόν έχουμε κολλητό στο Ηράκλειο. Μα ασφαλώς το Μιχάλη, γιατρός κι αυτός αλλά για τα μάτια. Όμως πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια για το φίλο του. Να μας γράψει γνωμάτευση για γαστρεντερίτιδα; Δε λέει. Υπάρχει στην παρέα άλλος κολλητός;

Μα ασφαλώς και κάποιος θα βρεθεί, Παρασκευή πάντα μέρα, από το στενό περιβάλλον του Μιχάλη. Αν είναι και ορθοπαιδικός ακόμα καλύτερα! Βρίσκεται ο κατάλληλος;  Ευκολάκι. Ποιος; Μα ο πρόεδρος επιστημονικού φορέα και γνωστός για τα αγνά συναισθήματά του στο Μιχάλη. Αυτός  με τον αγροτοτουρισμό στη Βιάννο. Τόσες φορές τον είχε στηρίξει όταν όλο το συμβούλιο της ΕΠΣΗ του ζητούσε να καταβάλει αυτά που οφείλει σε αυτή από τα ποσοστά εκ του νόμου. Και αυτός όμως  με τη σειρά του τον έστελνε επίσημα να συμμετέχει στα συνέδρια της UEFA χωρίς να έχει καμμιά θεσμική ιδιότητα για αυτό. Είπαμε όμως το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Την ίδια μέρα λοιπόν βγαίνει να σου και η νέα γνωμάτευση. Γλίτωσε ο Βασίλης από την επιδείνωση της κάκωσής του στην ποδοκνημική. Για τριάντα ευρώ να ρισκάρει; Δε λέει! Όμως τη μεγάλη κάκωση την έπαθε η αξιοπιστία η δική του, του προέδρου επιστημονικού φορέα παρακαλώ, του Μιχάλη και της ΚΕΔ. Και τέλος το δύσμοιρο το τοπικό ποδόσφαιρο που ταλανίζεται από τέτοιες συμπεριφορές.

Άλγος λοιπόν στην ποδοκνημική από τενοντίτιδα! Περαστικά σε όλους μας και με τις υγείες μας των υπολοίπων.

Ευχόμαστε όμως  να μη νοιώσει ποτέ ξανά άλγος ο Βασιλάκης. Ούτε και οι άλλοι δυο! Άλλωστε με την υγεία κανείς δεν πρέπει να παίζει. Και πολύ περισσότερο θέατρο!

Ένα είναι σίγουρο όμως. Η αναλγησία όσων εμπλέκονται στο παραπάνω σκάνδαλο, γιατί περί αυτού πρόκειται, δεν μετριέται και δεν θεραπεύεται. Ούτε με την κλινική εξέταση, ούτε με ακτινογραφίες και πολύ περισσότερο με δήθεν γνωματεύσεις. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News