Ο Κ. Δεδελετάκης για τον θρίαμβο της Αναγέννησης και τον τερματοφύλακά του που έπαιξε με βαρύ πένθος...

Ποδόσφαιρο
Ο Κ. Δεδελετάκης για τον θρίαμβο της Αναγέννησης και τον τερματοφύλακά του που έπαιξε με βαρύ πένθος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας της Ιεράπετρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV...

Ο Κώστας Δεδελετάκης σίγουρα ήταν ένας δικαιωμένος άνθρωπος και προπονητής το βράδυ της Κυριακής μετά την πρεμιέρα του κρητικού ομίλου στη Γ΄Εθνική.

Ο νεαρός τεχνικός είδε την ομάδα του, την Αναγέννηση Ιεράπετρας να περνάει με το εκπληκτικό 1-6 από την έδρα του Αλμυρού στο Γάζι και όλα αυτά ενώ πολύς κόσμος περίμενε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ο κόουτς μίλησε χθες στην ΚΡΗΤΗ TV για το εκπληκτικό "διπλό" στην έδρα του Αλμυρού που έκανε η ομάδα του ενώ ευχήθηκε στον Ξυδάκη και τον τερματοφύλακά του...

"Eμείς ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και είχαμε πίστη στην ομάδα μας. Βέβαια δεν περιμέναμε τέτοιο σκορ. Κάναμε μια νίκη όμως και τίποτα παραπάνω. Και επιτρέψτε μου να μιλάω για στόχους και θέσεις. Είναι νωρίς ακόμα."

                                         

                                                      Φαβορί Ηρόδοτος και Γιούχτας

Ωστόσο ο Κώστας Δεδελετάκης δεν δίστασε να μιλήσει για φαβορί: "Στο πρωτάθλημα αυτό Ηρόδοτος και Γιούχτας είναι φαβορί και όλοι οι άλλοι είμαστε στο ίδιο καζάνι"...

Όσο για τις ευχές του; "Να ευχηθώ στον Ανδρέα Ξυδάκη καλή δυναμη. Μας συγκίνησε όλους! Να ευχηθώ ομως και στον τερματοφύλακα μου που έπαιξε την Κυριακή και λίγες μέρες πριν είχε χάσει τον αγαπημένο του πατέρα! Πάνω από όλα είναι πράγματι η ζωή και η υγεία των ανθρώπων μας!"

                                                 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News