Κυριακή κοντή γιορτή με Γ΄Εθνική...

Ποδόσφαιρο
Κυριακή κοντή γιορτή με Γ΄Εθνική...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάντα ένα κρητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου "πουλούσε". Έχοντας πια συμπληρώσει αισίως 28 χρόνια στον χώρο (αλλά μην με περάσετε και για γέρο) μπορώ να θυμάμαι τα πρώτα μου ρεπορτάζ από το Περιφερειακό (την πρώην Δ΄Εθνική) και τον όμιλο Κρήτης.

Προσπαθώ να βγάλω από τη μνήμη μου τα άσχημα (βλέπε επεισόδια)-άλλωστε οι εποχές έχουν αλλάξει και οι σχέσεις μεταξύ ομάδων και πόλεων έχουν φτιάξει-για να θυμάμαι τα καλά και τα όμορφα! Και ήταν πολλά πιστέψτε με. Ο κόσμος γέμιζε τα γήπεδα (πόσο μας λείπει αυτό) και έδειχνε ενδιαφέρον, οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί, κάθε χρονιά έβγαινε και μια νέα ομάδα στο προσκήνιο και παράλληλα έβγαιναν και παίκτες που έπαιρναν μεταγραφή σε μεγαλύτερες κατηγορίες (κάποιοι βέβαια στον ΟΦΗ).

Όσο για τον κόσμο; Η ΚΡΗΤΗ TV πάντα πιστή στο ραντεβού της με τους Κρητικούς φιλάθλους, σας δίνει τη δυνατότητα από αυτή την Κυριακή της πρεμιέρας να βλέπετε τα πλέον αμφίροπα και συναρπαστικά παιχνίδια του κρητικού ομίλου της Γ΄ Εθνικής! Αρχής γενομένης αύριο από το Πόρος-Ηρόδοτος στο Ατσαλένιο. Έχουμε τηλεοπτικό ραντεβού λοιπόν και ας (ξανά)ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News