Μπόλονι: Αναλαμβάνω από Δευτέρα, αλλά δεν είμαι μάγος...

Ποδόσφαιρο
Μπόλονι: Αναλαμβάνω από Δευτέρα, αλλά δεν είμαι μάγος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού...

Μιλώντας στην εφημερίδα «Nemzeti Sport», ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» Λάζλο Μπόλονι επιβεβαίωσε ότι θ’ αναλάβει από Δευτέρα την αθηναϊκή ομάδα.

Σημείωσε λοιπόν ότι δεν είναι ταχυδακτυλουργός για ν’ αλλάξει τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο εξέφρασε την πίστη ότι με σκληρή δουλειά οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στη θέση που τους αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι

«Το συμβόλαιο είναι για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε σε μια μέρα, γιατί η κατάσταση (σ.σ. με τον κορωνοϊό) δεν επέτρεπε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας προσωπικά ζητήματα με τη μητέρα και τον αδερφό μου, όσο η διαπραγμάτευση βρισκόταν σε εξέλιξη. Συμφώνησα με τον πρόεδρο ν’ αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα, μετά που θα επιλύσω τα προσωπικά μου θέματα.

Ο ιδιοκτήτης μου έχει ξεκαθαρίσει τις ιδέες του, θέλει η ομάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά είναι αδύνατο να αλλάξουν τα πράγματα μονομιάς, αφενός επειδή δεν είμαι μάγος και αφετέρου επειδή πιστεύω στη δουλειά και όχι στην… ταχυδακτυλουργία. Περιμένει πολλή δουλειά εμένα και την ομάδα και έπειτα τα αποτελέσματα θα αποδείξουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον σωστό δρόμο.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα από τη Γάνδη, που δεν πήγε καλά, θα ήταν ωραίο να χαλαρώσω και να φορτίσω ξανά τις μπαταρίες μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φύγεις και πότε θα χρειαστείς, οπότε καλό είναι να έχεις πάντα τη βαλίτσα στο χέρι. Έτσι είναι το επάγγελμά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News