Ποδόσφαιρο

Η… κλασσική αναβολή: Την 1 Νοεμβρίου η σέντρα στη Super League, στις 7 η Football League

Έχει γίνει παράδοση η «μετάθεση» της πρεμιέρας

Κατά μία εβδομάδα αργότερα μετατέθηκε η σέντρα σε Super League 2 και Football League, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής.

Οι αναβολές έχουν γίνει πλέον… παράδοση για αυτές τις κατηγορίες, με τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν να αποτελούν ξανά την αιτία.

Τα μέλη της Super League 2 αποφάσισε η σέντρα να οριστεί για την 1η Νοεμβρίου, με το προεδρείο να εκφράζει τη βεβαιότητα ότι την επόμενη Τρίτη (20/10), θα υπάρχουν νεότερα για την πρόταση της ΕΡΤ.

Σε ότι αφορά στη Football League, θα πρέπει να τελεσιδικήσει η προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο (ζητά υποβιβασμό των Καλαμάτας, Ασπροπύργου, Τρίγλιας, Ιάλυσου και να μην προβιβαστεί η Σαντορίνη) για να καταρτιστούν οι δύο όμιλοι και να γίνει η κλήρωση. Η έναρξη προγραμματίστηκε για τις 7 Νοεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

- Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

- Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

- Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

- Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

- Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια