ΟΦΗ: Περιμένοντας τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Περιμένοντας τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λίστα των τραυματιών, ο Γιάννης Αναστασίου, ο Κάκος, ο «Αλενατόρε» και ο σούπερ αριθμός του Κριστιάνο Ρονάλντο

Έτσι ξαφνικά που λέει κι ο Ρέμος, ο ΟΦΗ βρέθηκε αντιμέτωπος με τις ιατρικές του λίστες. Πολλοί οι δέκα τραυματισμοί! Μέγα ενδιαφέρον στην εβδομάδα η πορεία των τραυματιών, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αν και υπάρχει ελπίδα για αγωνιστικές επιστροφές που δίνουν δύναμη στο παιχνίδια. Οι πέντε πάντως είναι  σίγουρα «έξω».

Το ματς αυτό του ΟΦΗ, που έρχεται μπροστά για το πρωτάθλημα, φαίνεται να ανεβάζει δείκτη ενδιαφέροντος, αφού μπορεί να κριθεί -όπως λέγεται ευρέως- και η θέση του Πογιάτος στον πάγκο των «πρασίνων». Αν και για κάποιους «ειδήμονες», δεν αποκλείεται η «λύση» ακόμη και με νίκη των πρασίνων ή... να μην προλάβει να έλθει καθόλου!

Οι ίδιοι κρίνουν την επανεμφάνιση του Γιάννη Αναστασίου σε συνέντευξή του σε «ημέτερα» μέσα, με τόσα καλά  λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο, ως επαρκώς σχετιζόμενη με εξελίξεις, με κλειδί τη φράση του «στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν τα πράγματα». Όσο κι αν από το ρεπορτάζ του «olaprasina1908», βγαίνει ότι «εφόσον στον Παναθηναϊκό πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί κάποιος καινούργιος τεχνικός»

-Αυτό με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΟΦΗ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που (και) για τον Κλάτενμπεργκ, ήταν πεναλτάρα, αλλά ο ΟΦΗ δεν το πήρε ποτέ και έτσι έχασε και το παιχνίδι, ένα θα μείνει στο τέλος: Ότι ο μόνος που είπε ότι δεν είναι πέναλτι, είναι ο Κάκος στο Open.

-Ο ΟΦΗ δεν ήταν προετοιμασμένος στον σχεδιασμό του για ευρωπαϊκή συμμετοχή. Του προέκυψε όμως, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσε να το υποστηρίξει. Αν περνούσε πάντως θα ήταν σαν λαχείο για όλη την ομάδα… Ο αποκλεισμός από τον Απόλλωνα Λεμεσού, αξιολογήθηκε με ρεαλισμό στα υψηλά εσωτερικά στρώματα της ομάδας, βάσει των δεδομένων της πορείας του πρότζεκτ.

Η πώληση του Φιγκεϊρέδο έδωσε ένα γερό «balance» στη ψυχολογία της ιδιοκτησίας και εν γένει στην κρητική ομάδα. Εξ αρχής ήταν ξεκάθαρο σε αυτόν τον ΟΦΗ η έννοια του νέου πρότζεκτ και το ποσόν της υπομονής που απαιτείται.

-Στο ελληνικό ποδοσφαιρικό παρασκήνιο δεν σταματούν ποτέ να «παίζουν» όσοι ασχολούνται με αυτό. Τώρα μάλιστα που υπάρχει ο Κλάτενμπεργκ, ούτε δευτερόλεπτο δεν πλήττουν, αναλυτές, κριτές και επικριτές. Αν και πάντα υπάρχει εδώ ένας Κλάτενμπεργκ...

-Ακόρεστος στις ατάκες ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως και τώρα με την πτώση του Πανιώνιου: «Και εγώ από το 1970 πετάω με αεροπλάνα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξέρω να πιλοτάρω». Θα έπρεπε πάντως να γίνει πιλότος με τόσα… αεροπλάνα και ντακότες, που έχει χρησιμοποιήσει ως ατάκες…

-Σούπερ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει παίξει σε 300 παιχνίδια σε ομάδες και την Εθνική Πορτογαλίας από τα 30 του. Έχει σημειώσει 279 γκολ!

Ολυμπιακός: Μακράν το πιο ακριβό ρόστερ στην Ελλάδα

O Oλυμπιακός … κόντρα στην πανδημία έχει μακράν το πιο ακριβό ρόστερ στη Superleague καθώς έχει ενισχυθεί σε υψηλό βαθμό σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα  με έβα  ρόστερ της τάξης των 96,68 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt που αποτιμά την αξία των ποδοσφαιριστών. Οι ανταγωνιστές του είναι πιο πίσω, καθώς το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτιμάται στα 59,3 εκατ. ευρώ και εκείνο της ΑΕΚ στα 37,0 εκατ. ευρώ. Πιο πίσω είναι ο Παναθηναϊκός με 23,08 εκατ. ευρώ και ο Άρης με 15,48 εκατ. ευρώ. Ο ΟΦΗ εξακολουθεί στην 7η θέση στην χρηματιστηριακή αξία με 10,60 εκατ. ευρώ.  Ουσιαστικά η χρηματιστηριακή αξία του Ολυμπιακού είναι το 1/3 της Superleague, αφού η συνολική αξία της διοργάνωσης σύμφωνα με το transfermarkt.com, αγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ.

-Η ΑΕΚ εισέπραξε 6.700.000 από πωλήσεις και δαπάνησε 5.170.000 για αγορές (πηγή: transfermarkt)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News