Εθνική Ελλάδας: Προηγήθηκε αλλά έχασε 2-1 στην Αυστρία

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελλάδας: Προηγήθηκε αλλά έχασε 2-1 στην Αυστρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακή διαχείριση μετά το 0-1 και προβλήματα στην άμυνα έφεραν την ήττα στο αποψινό φιλικό

Η Εθνική Ελλάδας έδωσε φιλικό παιχνίδι απόψε στο Κλάγκενφουρντ απέναντι στην Αυστρία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τους γηπεδούχους. Το τεστ αυτό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα δύο επίσημα παιχνίδια που έπονται για το Nations League, την Κυριακή με την Μολδαβία και την επόμενη Τετάρτη με το Κόσοβο.

Ο Τζον Φαν Σιπ παρέταξε το ελληνικό συγκρότημα με αρκετά νέα πρόσωπα όπως οι Διούδης, Κυριακόπουλος, Φούντας ενώ επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Τζαβέλλας.

Στο 63’ η Ελλάδα προηγήθηκε μετά από ωραία ενέργεια με ασίστ του Φούντα και ιδανικό τελείωμα του Φορτούνη, που ήταν ο κορυφαίος της Εθνικής. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της 0-1 αλλά δεν τα κατάφερε, πληρώνοντας τα λάθη στην αμυντική γραμμή. Στο 77’ ο Γκρίμπιτς με κοντινό πλασέ ισοφάρισε και τρία λεπτά αργότερα ο Μπάουμγκαρντνερ εκμεταλλεύτηκε κενό στην άμυνα και διαμόρφωσε το 2-1, που ήταν το τελικό σκορ.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Πέρβαν, Τρίμελ (46’ Μπάουμγκαρντνερ), Ντράγκοβιτς, Χίντερεγκερ (46’ Πος), Φριντλ, Σέπφ (46’ Γκρίλις), Ιλσάνκερ, Μπάουμγκαρντλινγκερ (46’ Λάινερ), Χόλτσχαουζερ (66’ Γκρέγκοριτς), Ονισίβο, Γκρμπιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας (46’ Λυκογιάννης, 64’ λ.τ. Μπακασέτας), Τζαβέλλας, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης (46’ Μιχαηλίδης), Μπουχαλάκης, Λημνιός (82’ Τζόλης), Μάνταλος (46’ Ζέκα), Φούντας (66’ Κουλούρης), Φορτούνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News