Ποδόσφαιρο

Χανιά: Πήραν Φέκκα με δανεισμό από τον Ολυμπιακό

Επιτελικός μέσος, γεννημένος το 2001...

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Φέκκα, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

"Είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Το 2010 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Κ17 Super League και ένα Κ15, ενώ είχε σημαντική παρουσία και με την Κ19 στο UEFA Youth League. Το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ένταξή του στο δυναμικό της ΠΑΕ Χανιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα με στόχους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει και ατομικά να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου."

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την ένταξή του στο δυναμικό της ΠΑΕ Χανιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στα Χανιά, σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα με στόχους. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει και ατομικά να εξελιχθώ σαν παίκτης και να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια